Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Fourtissimo siker Kanadában

Fourtissimo - Fourtissimo siker Kanadában

Világkörüli turnéjuk első állomásaként Torontóban (Kanada) mutatkozott be a Fourtissimo zenekar. A sokak által hűvösnek tartott kanadai közönség már az első szám után vastapssal jutalmazta a zenekar előadását, a műsor végén pedig alig akarták őket leengedni a színpadról.

A siker híre hamarabb hazaért, mint a zenekar, hiszen az együttes menedzserének, Környei Attilának már másnap gratuláltak Budapestről. A kanadai utazást még emlékezetesebbé tette, hogy az együttes legfiatalabb tagja, Bence ott ünnepelte 20. születésnapját. A koncerten kívül városnézésre is jutott idő, és a Niagara-vízesés is óriási élményt jelentett a fiataloknak.

A tengerentúli siker után a Fourtissimo nem élvezhette sokáig a pihenés örömeit, mivel a kilencórás repülőutat követően Zala megyében már várta őket a honi közönség.

2004. 12. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 12. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 05. 09. 18:54
Grtulálok a Fourtissimo-nak!!! Szuper, hogy vannak, akik színvonalasan tudják képviselni hazánkat a külföldiek előtt. Talán így kint is rájönnek, hogy nem csak a mulatós zene létezik nálunk!!! Csak így tovább FOURTISSIMO!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Fourtissimo siker Kanadában cikk képei
Fourtissimo - Fourtissimo siker KanadábanFourtissimo - Fourtissimo siker Kanadában