Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megjelent a TNT új kislemeze

TNT - Megjelent a TNT új kislemeze

Már megtalálható a lemezboltok polcain a TNT "Nem találok szavakat" című vadiúj maxija, amely a csapat legutóbbi Kisstadionban adott koncertjének anyagából készült koncertalbumának beharangozó dala.

A kislemezen a dal három változatban hallható: a június 19-én a Kisstadion-koncerten rögzített élő koncertverzió mellett helyett kapott a korongon az album verzió és az "Egyetlen szó" című nagylemezen szintén szereplő lassú változat is. Bonus trackként felkerült a kislemezre "Az ünnep úgy szép" című dal, amely remekül előrevetíti és idézi az év végi ünnepi hangulatot. A dal videoklipjét már megtekinthetitek a TNT honlapjánl, a www.tntmusic.hu-n.

Aki pedig élőben szeretne találkozni a TNT-vel, az látogasson el az idei évzáró AXEtázis TNT-koncertre, mely december 9-én a B7-ben lesz, ahol az extázis 23 órától veszi kezdetét. Az est háziasszonya AXE Lady-ként Zsu és Magyarországon egyedülálló fény- és hangjátékkal, látványos produkcióval lép a dobozba az AXE Fekete Színház az Attr.action előadásában. A partyra elővételben jegyeket nem lehet vásárolnni, csak a helyszínen az előadás napján 21 órától. Az uraknak 2000 Ft, a hölgyeknek 1000 Ft lesz a belépő.

fkriszta

2004. 12. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 12. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 02. 20. 10:49
Imádom a tnt-t!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megjelent a TNT új kislemeze cikk képei
TNT - Megjelent a TNT új kislemeze