Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szigeti Ferenc karácsonyi meglepetése

Karthago - Szigeti Ferenc karácsonyi meglepetése

Ez a lemez azoknak szól, akik egyrészt szeretik az akusztikus gitár meleg, bársonyos, kristálytiszta, meghitt hangját, másrészt szeretnék a karácsonyi ünnepek hangulatát csendes, kellemes, szépen, és finoman csengő, igazi zene mellett eltölteni.

Az albumon valóban a legszebb karácsonyi dalok találhatóak, gyönyörű feldolgozásban akusztikus gitárral eljátszva, mint például a Csendes éj, a Száncsengő, a Kiskarácsony-nagykarácsony, a Hull a pelyhes fehér hó, a Mennyből az angyal, a Kisharang, a Dicsőség, stb. Maga a zene úgy van elkészítve, hogy diszkréten illeszkedjen bele a család ünnepi hangulatába, akár egy finom háttérmuzsikaként, de hozzá is lehet énekelni a szöveget, mert a gitártéma mindig vezeti a fő dallamot.

Ráadásul ezt a lemezt csak egyszer kell megszerezni, mert ettől kezdve hosszú-hosszú évekig, minden karácsonykor csak újra elő kell venni, és divatoktól, trendiktől függetlenül, biztosan megteremti újra meg újra a karácsony meghitt, ünnepélyes hangulatát. Az akusztikus gitáron Szigeti Ferenc játszik, a KARTHAGO vezetője, akinek már korábban is jelent meg spanyolgitáros lemeze, szép sikerrel. Ez a mostani, karácsonyi albuma pedig egy igazi kuriózum. A művész nagyon autentikusan, és remek érzékkel nyúlt hozzá ezekhez, az örökzöldekhez, sallangmentesen, visszafogottan, letisztult, elegáns stílusban játssza végig a dalokat, gyönyörűen zengő gitárján. Maguk a felvételek is minőségiek, a legjobb stúdiókban készültek, neves szakemberekkel, rendkívül igényes, sokszínű hangszereléssel, úgyhogy a hallgató valóban egy szép, kulturált, különleges, és maradandó zenei értéket kap kézhez, az Örök karácsony lemezzel.

Jónap Tamás

2004. 12. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 12. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Bubu 2004. 12. 28. 20:46
Az a véleményem, hogy ez a cikk "rendben van". Végre valami, ami naprakész.
Vendég 2005. 01. 12. 21:03
az a szar, hogy nem lehet belehalgatni az albumukba !!!!! ha tudjátok hogy hol lehet akkor írjatok ide!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szigeti Ferenc karácsonyi meglepetése cikk képei
Karthago - Szigeti Ferenc karácsonyi meglepetése