Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Balkan Fanatik: Survivor a Nyóckerből

Balkan Fanatik - Balkan Fanatik: Survivor a Nyóckerből

Az elmúlt időszakban két fontos eseményre koncentrál(t) a Balkan Fanatik legénysége és leánysága. Egyrészt a csapat egyik tagjáért, Annáért drukkolhattak, aki a Survivor döntőse volt. Másrészt a napokban bemutatásra kerülő Nyócker című filmhez írtak egy dal, a Boncidázót.

Pénteken, azaz december 4-én zajlott a Survivor második sorozatának döntője a RTL Klubon, élő adásban. Ahogy az első sorozatban is, most is egy férfi és egy nő jutott be a döntőbe. A nő pedig nem volt más, mint Anna, a Balkan Fanatik rapper-énekesnője, aki a játék folyamán elsőként biztosította helyét a döntőben. A küzdőtársak nem tudták eldönteni, ki legyen a nyertes, mindketten 7-7 szavazatot kaptak a többiektől. A nézők azonban döntöttek: Dávid 39 992 szavazatot kapott, Anna pedig 36 090 voksot. Tehát alig maradt le Dávidtól - pedig a stúdióban ott ültek zenésztársai is, hogy drukkoljanak neki.

Balkan Fanatik - Balkan Fanatik: Survivor a Nyóckerből

A másik nagy esemény, hogy ismét filmzene albumon szerepel a csapat: a Mix után most a napokban bemutatásra kerülő Nyócker című egészestés animációs film zenéjéhez járultak hozzá egy dallal. A Boncidázó c. dalt Lepe és Jorgosz írta, és eddig csak egy a szakma számára készült promólemezen volt hallható, a Balkan Fanatik saját albumán sem szerepel - így tehát a nagyközönség a Nyócker filmzenealbumon hallhatja először!

Lepe: "A korábbi dalaink miatt kerestek meg minket, hogy készítsünk egy számot a Nyóckerhez....Nem éppen rádióbarát verzió, szóval a szövegben a nyugalom megzavarására alkalmas szavak hangzanak el......pedig a szöveg eredeti népdal, Kodály Zoltán gyűjtése.....a szöveghez tettünk egy duda-témát, meg egy trance-house alapot, ebből áll össze az egész. Jó kis húzós dal lett, ez szól, amikor tévedésből Bukarestet bombázzák meg Budapest helyett a filmben.....A Boncidázót egyébként már koncerten is játsszuk, és nagyon szeretik...."

Fotók: Dobos Tamás

fkriszta

2004. 12. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 12. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 12. 07. 8:16
hogy imádom őket. de inkább lepét.
Vendég 2004. 12. 08. 17:58
rájöttem hogy szerelmes vagyok lepébe. SZERETLEK GABÓCA bocsi mindenkitől
Vendég 2004. 12. 10. 2:16
:DDDDDDDDDDDDD
Vendég 2004. 12. 29. 21:27
Én meg arra jöttem rá hogy utálom a lepét,mert ÖNZŐ!!!Szeretni lehet őt,de nem érdemes,mert csak elvesz adni meg sajna elfelejt...Ja és maximálisan használja ki a körülötte jévő embereket.A lányokat főleg!!Tőle nem kapsz mást csak a nagy semmit!!Abbból viszont sokat.Ez van.Na ö a híres "lepe"!!!Bocsi,sok naív leperajongó!!!A jövő csalódottai:-)!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Balkan Fanatik: Survivor a Nyóckerből cikk képei
Balkan Fanatik - Balkan Fanatik: Survivor a NyóckerbőlBalkan Fanatik - Balkan Fanatik: Survivor a Nyóckerből