Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Gecizők a Süssben!

Hippikiller - Gecizők a Süssben!

Dec. 14-én kedd este 10 év után először és egyszeri alkalommal lép fel a Süss Fel Nap színpadán a '90-es évek elejének legendás punkformációja, a sokat vitatott Gecizők. Vendég a Flash csapata.

Pozsonyi Ádám, alias Bucó zenekara gyakorlatilag punkkoncertre képezte le Genyó Szívó Disztroly nevű, legendás, sokat vitatott, stílusteremtő fanzinjének mondanivalóját. Bunkó, paraszt, ironikus, szellemes, rendkívül belterjes, minimál. A Gecizők 2004-es koncertje az anakronizmus jegyében még belterjesebb kíván lenni, amelyre minden bizonnyal eljönnek a nyúpankok, akik Opel Astra kombijukkal majd nem bírnak leparkolni a koncert helyszíne előtt; az öregek, akik már akkor is vén, szenilis hülye harminc körüliek voltak; azok, akik azt mondják, hogy voltak Gecizők-koncerten és hogy mekkora őrjöngés volt a teltházas Lyukban, pedig ebből az állításból egyik sem igaz; azok, akik nosztalgiázni akarnak egy közértben vásárolt igen szar minőségű kannásbor becsempészésével; fotózó barátok, ismerősök, a gyászoló család, a Jóska, a Pista, az öccse meg Grandpierre Attila, Müller Péter Sziámi.

A felállás. Bucó: basszusgitár, ének, 1976-os BIP légfrissítő, bőrdzseki, snájdig arcél (levédjegyezett képzavar), és akihez már becsöngetnek, majd elfutnak, Bébé: gitárok, visszafogott nagyterpesz, airedale terrierek, fanzines öntudat, és amikor ’82-ben, Faszi: dob, szimplán a nemzet metronómja.

Vendég: minden idők egyik legjobb magyar punkzenekara, a Flash.

Időpont: 2004. december 14. Helyszín: Süss Fel Nap

fkriszta

2004. 11. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 12. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 06. 08. 14:17
nemtom,nem ismerem öket,de hippigyilkosok,vagy hippiket gyilkolok?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Gecizők a Süssben! cikk képei
Hippikiller - Gecizők a Süssben!