Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Terminal 01 parti a Super Sonicban

Terminal 01 - Terminal 01 parti a Super Sonicban

A legendás Super Sonic a HARD DECADE teltházas party után egy újabb 3 termes techno rendezvénynek ad helyszínt. TERMINAL 01, ahogy a név is mutatja, a felszállásra kész, vérbeli klubarcokat várja a Sonic összes termébe.

Az esemény középpontjában a techno különböző irányzatai szerepelnek, a minimáltól a tribal-techno-n keresztül egészen a húzósabb vagy tech-esebb hangzásvilágig. Itt minden techno őrült megtalálja a számítását!

A rendezvény apropója a Techno Mission és a Master Of Techno illetve további dj-k összefogása, hogy egy színvonalas és jó hangulatú partyval köszöntsék az Újévet. A két nagyterem techno dj-i a Terminal I-ben: Plastic Pete (Yellow Point), Wolter, Miky, Marosy (Master Of Techno); a Terminal III-ban pedig Grega, Mono-Tone, Sajgal, Scarface a klasszikus Techno Mission felállásban, valamint T-Zolle vs Stan Rez. A Techno Mission nevet sokaknak nem kell bemutatni, hiszen már 2000 óta létezik a csapat, és korábban is a Super Sonic Technikum-ban hallhattuk őket. A Master of Techno tagjai pedig a belváros különböző klubjaiban pörgetik lemezeiket.

Természetesen a könnyedebb műfajok kedvelői is megtalálják a számításukat a TERMINAL II-es termében. Itt előkerülnek a finomabb tech-house-os, deep-es, és elektros témák is Asa & Max, Schiipman (Coronita), Sys vs Bastiano Coimbra (Electronic Orgasm) közvetítésével.

Terminal 01 - Terminal 01 parti a Super Sonicban

Bizonyára sokan egyetértenek azzal, hogy a techno igazi klubműfaj, és nem csak a megarendezvényeken van helye. A TERMINAL 01 az ideális alternatíva.

fkriszta

2005. 01. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 01. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 01. 10. 13:47
Mi ott leszünk
Vendég 2005. 01. 11. 16:11
Már csak 4 nap !!!!!!!!!!!!
Vendég 2005. 01. 13. 17:34
Végre kinyit az elsö váróterem:)
Vendég 2005. 01. 14. 19:50
Holnap TERMINAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Terminal 01 parti a Super Sonicban cikk képei
Terminal 01 - Terminal 01 parti a Super SonicbanTerminal 01 - Terminal 01 parti a Super Sonicban