Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

VIVA jégparti harmadszor is!

VIVA - VIVA jégparti harmadszor is!

A VIVA Snowboard- és Jégpartit immár harmadik alkalommal rendezi meg a zenetévé. A január 15-én, a Városligeti Műjégpályán tartandó buli a fellépőket és a programokat nézve biztosan túlszárnyalja az első kettőt!

Jégre magyar! - kiáltotta Kisó, amikor megtudta, hogy Olivérrel együtt ő lesz a házigazdája a VIVA Snowboard- és Jégpartinak.

Mivel 11 évig versenyszerűen korcsolyáztam, ezért a jég a második otthonom. Mostanában is gyakran készítek különböző koreográfiákat jégtáncosoknak, legutóbb Póth Diana Európa bajnok 4. helyezett sportolóval dolgoztam együtt - büszkélkedik Kisó, aki bevallja, a műsorvezetés mellett ez a legnagyobb szenvedélye. Ám a munkával töltött idő épp elég neki, s a csinos műsorvezető szabadidejében csak ritkán ugrik le sportolni a műjégpályára.

Január 15-én azonban, azonban a VIVA Snowboard- és Jégpartin épp elég lehetősége lesz korcsolyázni, s akár a zenetévé nézői is piruettezhetnek Kisóval. A 14.00 órától 19.30-ig tartó partira ugyanis bárki bejöhet, és ahogy az már-már hagyomány, a VIVA műsorvezetői jégre mennek a rajongókkal.

Műjégpályán a belépőjegy ára 700 Ft lesz, hosszabbított nyitvatartással!

A pálya szélén felállított színpadon Dj. Györemix!, Dj. Quick, Spalsh, Fankadeli és Mc Gőz valamint a Club 54 lép majd fel!

Az extrém sportok szerelmeseit pedig egy hatalmas snowboard rámpa fogja várni. A snowboard-ozáshoz szükséges felszereléseket, az egyik szponzor díjmentesen biztosítja mindenki számára a helyszínen.

Gab

2005. 01. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2005. 01. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 01. 10. 22:15
hurrá alig várom!!!
Vendég 2005. 01. 10. 22:25
Jégre magyar!!! Gyertek táncolni Kisóval!!!
Vendég 2005. 01. 18. 14:31
Ujjau! Naon jó buli volt! Csak nem lehetett normálisan korizni!Túl sok volt a nép!
Vendég 2005. 01. 31. 21:30
király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

VIVA jégparti harmadszor is! cikk képei
VIVA - VIVA jégparti harmadszor is!