Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

O-Zone: Feloszlanak?!

O-Zone - O-Zone: Feloszlanak?!

A román bulvársajtó és kereskedelmi televíziók információi szerint a híres moldáviai fiúcsapat, az O-Zone feloszlik! A hírt kinti kiadójuk még nem erősítette meg, de a fiúk mai nap tett nyilatkozatai mind ezt támasztják alá.

Az O-Zone, Európa kedvenc fiúcsapata a román sajtó mai híradásai szerint feloszlik! A román bulvárlapok és kereskedelmi csatornák információi szerint a moldáviai hármas májusban, lemezszerződésük lejártával feloszlik.

"Pusztán formálisan működik még az együttes" - közölte Dan Balan, az O-Zone zenekar alapítója és zeneszerzője. "Szerződésileg az O-Zone májusig létezik, ami után hivatalosan is véget ér a történet." - nyilatkozta a román pro tv kereskedelmi televíziónak.

O-Zone - O-Zone: Feloszlanak?!

Az O-Zone tagjai között mindennapossá váltak a viták. A csapat frontembere Dan Balan amerikai szólókarriert fontolgat, összeállt az Egyesült Államokban egy amerikai énekessel, akivel elkészítették a "Dragostea din tei" angol nyelvű változatát "Mai Ai Hee" címen. - tette közzé a mediatica.ro. A dalt már több híres amerikai szórakozóhelyen előadták New Yorkban és Chicago városában.

O-Zone - O-Zone: Feloszlanak?!

Balan kijelentette, mindig is az volt a vágya, hogy Amerikában befusson és nem érti, hogy miért gondolják az emberek azt, hogy azzal, hogy sikert és pénz hozott neki az európai szereplés, itthon kellene maradnia.

Mindeközben az O-Zone másik két tagja, Arsenie Toderas és Radu Sarbu állítólag stúdióba vonult, hogy új lemezükön dolgozzanak. A hírt jelen pillanatban a zenekar sem hazai, sem külföldi kiadója nem erősítette meg, de az elmúlt hónapok elhalasztott fellépései mind ezt igazolják.

Gab

2005. 01. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2005. 01. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 01. 13. 18:53
kár hogy feloszlanak!
Vendég 2005. 01. 13. 18:56
Ne máááááááááááááááár!!!
Vendég 2005. 01. 13. 19:02
iooo
Vendég 2005. 01. 13. 19:20
egyszer minden jónak vége..:)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

O-Zone: Feloszlanak?! cikk képei
O-Zone - O-Zone: Feloszlanak?!O-Zone - O-Zone: Feloszlanak?!O-Zone - O-Zone: Feloszlanak?!