Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Busted feloszlott

Busted - A Busted feloszlott

Charlie Simpson kiválása után a Busted ma hivatalosan is bejelentette, nem folytatják tovább! A britek kedvenc fiúcsapata három éves töretlen siker után befejezi közös karrierét.

Ma, január 14-én pénteken a Busted tagjai hivatalosan is bejelentették feloszlásukat. A csapat felbomlásának fő oka Charlie Simpson kiválása volt, aki a Busted után új bandájára, a Fightstar-ra szeretné összpontosítani energiáit.

Az elmúlt két-három évben Charlie Simpson, James Bourne és Matt Willis sikert sikerre halmozott. 2004-ben hazájukban, Angliában több kategóriában is ők hozták el a Brit Awardot, többek között A legjobb pop csapat és A legjobb feltörekvő csapat díját, valamint A legjobb brit csapat kategóriájában is jelölést kaptak. Teltházas koncertek sorát tudhatják maguk után, köztük csak a Wembley Stadiont 11 alkalommal töltötték meg.

Busted - A Busted feloszlott

Bejelentésükben - amit hivatalos honlapjukon tettek közzé - mindhárom srác egy pár mondattal búcsúzott el rajongóiktól.

„Ez egy igazán szomorú nap mindannyiunk számára, de ahogy korábban megígértük egymásnak, ha bármelyikünk kiválik, akkor nem folytatjuk tovább. Az elmúlt három év hihetetlen volt, elsősorban a rajongóinknak szeretném megköszönni a kitartást. Óriásaik vagytok!”- búcsúzott el Matt Willis.

„Nagyon büszke vagyok mindenre, amit a Busted-dal értünk el. Mindannyian élveztük életünk talán legszebb időszakát. Ha visszagondolok, semmin se változtatnék abból az időszakból. Ez egy nagyon nehéz döntés volt számunkra és őszintén remélem, hogy a rajongóink meg fognak bennünket érteni.”- nyilatkozta Charlie.

„Teljesen le vagyok sújtva, hogy Charlie úgy döntött, hogy kiválik a csapatból, de természetesen tiszteletben tartom a döntését, mindenben támogatni fogom a jövőben és ezúton is nagyon sok sikert kívánok neki. Személy szerint szeretném megköszönni a rajongóinknak, akik az elmúlt három évet életem legszebb időszakává tették. Örökké emlékezni fogok ezekre az évekre.” – fűzte hozzá James Bourne.

Charlie-t a rajongók a Fightstar-ban láthatják viszont, akikkel már gőzerővel dolgozik. A következő hetekben már számos fellépésük lesz, február 28-án pedig a „They Liked You Better When You Were Dead” című új daluk fog napvilágot látni.

fkriszta

2005. 01. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 01. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 01. 14. 18:00
UTÁLLAK cHARLIE!!!!
Vendég 2005. 01. 14. 19:15
Hogy tehette ezt?:''(
Vendég 2005. 01. 14. 22:52
nem csak charlie a hibás bár ő a hibás legjobban...én nem hiszem el ezt nem tehette meg nagyon hiányozni fognak :'((((
Vendég 2005. 01. 14. 22:56
Sztem úgy tettek ahogy a legjobbnak gondolták és biztosan fogjuk még őket látni!!!! Igeaz, leht hogy csak külön-külön. Szomorú vagyok, bár nekem Chazzy a kedvencem, de a másik kettőt is nagyon szerettem.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A Busted feloszlott cikk képei
Busted - A Busted feloszlottBusted - A Busted feloszlott