Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Az O-Zone új énekessel folytatja tovább

O-Zone - Az O-Zone új énekessel folytatja tovább

Az O-Zone a legfrissebb hírek szerint mégsem oszlik fel, hanem Dan Balan helyére egy új énekest hoznak a csapatba. A legújabb fejlemények O-Zone ügyben. Dan Balan távozása nem jelentheti az O-Zone együttes végét, döntött a világhírű román csapat menedzsere.

Dan Popi, a Media Services/Cat Musiclemezcég vezetője szerint könnyelműség lenne hagyni, veszni egy ilyen sikeres csapatot, ezért azt szeretné, hogy ha más felállásban is, de folytatódjon az O-Zone sikersztori. A menedzser először azt szerette volna, hogy az együttes harmadik tagját egy meghirdetett válogatás formájában válasszák ki, sőt erre a világ minden tájáról fogadtak volna jelentkezőket. Ez azonban túlságosan elhúzódott volna, így inkább úgy döntöttek, a román könnyűzene-világból keresnek valakit. Dan Popi menedzser választása, úgy tűnik, Claudiu Miricára esett, írja a hétfőn megjelent számában a romániai Story című hetilap.

Mirica jelenleg a Stigma nevű együttesben énekel, helyzetét nagyban könnyíti, hogy nincs szerződése sem a csapatával, sem az A&A Records zenekiadóval, amely az eddigi két lemezüket kiadta. Dan Popi szerint a kiszemelt énekesnek elég tapasztalata van ahhoz, hogy az O-Zone-ban is megállja a helyét, és jól is néz ki, úgyhogy vele garantált lehet a siker. Ha a Mirica-változat esne, a menedzser listáján még van néhány név: mindenek előtt egy kisinyovi fiatalemberé, aki az együttesben maradt Arseniének és Radunak is jó barátja. Illetve ha ez a változat sem jönne be, még mindig ott egy francia zenész, akiről részletesen nem ír a hetilap.

Az O-Zone, minden esetre, néhány napon belül kiegészül, olvasható a román Story cikkében.

Jónap Tamás

2005. 01. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 01. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 01. 19. 14:01
Sajnálatos dolog az ,hogy egy együttes amelynek ilyen sikere van rövid időn belül idáig jut.Szerintem nem csak Dan Balant lehet okolni a történtekértért.Habár ez a helyzet miatta alakult ki.Azt azonban mindenk8inek be kell látni,hogy a távozó frontember helyett akárkit is tesznak be az együttes már soha nem lesz a régi. Mert ők együtt(hárman)értek el világméretű sikert.És a beugró személy akárki legyen is az mint ember mindenképpen más stílust fog képviselni.
Vendég 2005. 01. 19. 15:40
rossz dolog hogy, feloszlanak az o-zone együttes az anyámnak a nővére is szereti őket.
Vendég 2005. 01. 19. 17:24
Feloszlanak???????????????????:-(AZ nem lehet ilyen nincs végre van egy jo cspat és feloszlik?NAGYON SZERETNÉM HA NEM OSZLANÁNAK FEL MERT A KEDVENCEIM!!!!!!!!!!!!!!!!! nEKED MI A VÉLEMÉNYED?
Vendég 2005. 01. 19. 17:31
HA DAN MIATT OSZLIK FEL AZ O-ZONE SSZÉGYELHETI MAGÁT MERT ILYEN SIKERÜK VOLT ÉS KOCKÁRA TENNÉ A CSAPATOT INKÁBB TALÁJANAK KI VALAMI JÓ SLÁGERT:MINT AMILYEN A,,DRAGOS DAN TEI" VOLT!!!!!!! NE ADJÁK FEL DAN MIATT!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Az O-Zone új énekessel folytatja tovább cikk képei
O-Zone - Az O-Zone új énekessel folytatja tovább