Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Feloszlik a Nyers!

Nyers - Feloszlik a Nyers!

Hosszas huza-vona és töprengés után a Nyers zenekar a héten bejelentette, hogy külön utakon folytatják, a Nyers feloszlik. A csapat frontembere, Czutor Zoli továbbra is zenéléssel kíván foglalkozni, de már természetesen nem a Nyers név alatt.

Hétfőn hozták nyilvánosságra, hogy a Nyers zenekar feloszlik. A csapat nem kíván többé ezen a néven és közösen együtt dolgozni. Egyedül frontemberük, Czutor Zoltán, aki már biztos, hogy "nem tűnik el a süllyesztőben", mindenképpen zenéléssel kíván foglalkozni a jövőben is, de már nem a régi csapata neve alatt.

A rajongók számára némi vigasz lehet, hogy még ebben az évben több alkalommal láthatják-hallhatják együtt a Nyerset színpadon, tavasszal még számos klubkoncerten lépnek fel és a nagyobb fesztiválokon is ott lesznek. Viszont új stúdióalbumot már nem adnak ki közösen. Ezenkívül a Nyers megszűnésével párhuzamosan megjelenik egy 10 évre visszatekintő ’bootleg’ koncertalbum és egy a zenekar klipjeit és néhány tv felvételeit, valamint fotókat, és egyéb grafikákat is tartalmazó DVD kiadvány is.

fkriszta

2005. 02. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 02. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 02. 02. 22:43
hatsa el pincho
Vendég 2005. 02. 15. 8:14
Sajnálom. Jó kis banda voltatok együtt, de az élet megy tovább... Minden jót kívánok a tagoknak! Aztán ha pár év múlva úgy gondoljátok, nyugodtan térjetek csak vissza és mi rajongók ott fogunk csápolni! :)
Vendég 2009. 01. 05. 23:02
Nekem nagyon hiányzik a nyers, de a belmondót is nagyon szeretem!(L)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Feloszlik a Nyers! cikk képei
Nyers - Feloszlik a Nyers!Nyers - Feloszlik a Nyers!