Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sikeres a Terézanyu

Filmzene - Sikeres a Terézanyu

A decemberben bemutatott Állítsátok meg Terézanyut! C. film szinte napra pontosan egy hónappal a premier után már átlépte országosan a 100 ezres nézőszámot, mára már több mint 120 ezren látták a mozikban. A filmzene csak fokozza a népszerűséget.

A film a Karácsonyi/Újévi időszak harmadik legnézettebb filmje országos összesítésben, jelenleg is a toplista 3. helyén áll, megelőzve számos frissen bemutatott alkotást is. Januárban pedig elindult a Terézanyu vándorútra. Több vidéki városban, településen találkozhat a közönség a stábbal, alkotókkal és ismerkedhet a filmzenealbummal is, amely a harmadik héten, Január közepén nyitott a MAHASZ albumlistán.

Filmzene - Sikeres a Terézanyu

A ’’roadshow’’ Egerben indult, eddig Szolnok (Jan. 12.), Ajka (Jan. 17.), Balassagyarmat (Jan.21.), Cegléd (Jan. 24.), Tatabánya (Jan 26), Kiskunhalas (Jan. 27.), Dunaújváros (Febr. 04.) szerepelnek a sorban, amely Februárban tovább folytatódik. ’’Második hullámként’’ Január végétől újabb intenzív hadjárat indul, amely ezúttal kifejezetten a filmzenealbumra koncentrál, az alkotók, Bergendy Péter rendező/zenei szerkesztő és az eredeti filmzne nagy részét létrehozó Madarász ’’Madi’’ Gábor együttműködésével. Az ’’Angel’’ című főcímdallal Madi előadásában és a Hot Jazz Band fantasztikus ’’Nem jön álom a szememre’’ feldolgozásával. Az ’’Angel’’ c. dalhoz videoklip is készül, ez már Február első hetétől várhatóan látható lesz a VIVA műsorán is, valamint tervben van a klip a Hot Jazz Band dalhoz is.

A film és filmzene együtt sikeres, reméljük lesz még folytatás.

Jónap Tamás

2005. 02. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 02. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 02. 12. 19:40
Szerintem rettenetes a film is meg a zene is. Különösen együtt a 2, nem tudom, hogy "bírták" ezt összerakni... Így azt kell mondjam nem értek egyett a Jónap Tamás Úr írásával.....
Vendég 2007. 09. 19. 19:49
nagy valószínűséggel egy filmkritikus veszett el Önben...mindörökre...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sikeres a Terézanyu cikk képei
Filmzene - Sikeres a TerézanyuFilmzene - Sikeres a Terézanyu