Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney perli a biztosítókat

Britney Spears - Britney perli a biztosítókat

Britney Spear 9,8 millió dollárra perel nyolc biztosítócéget, mivel egy korábbi térdsérülése miatt az egész 2004-es nyári turnéját le kellett mondania. A cégek természetesen nem mutattak hajlandóságot a fizetésre.

Spears és társulata a Britney Touring Company a manhattani bíróságon nyújtotta be kártérítési kérelmét. A térdsérülésből közvetlenül mintegy 1,3 millió dollár veszteség származott (előszervezések) ehhez jön hozzá a jegybevételek teljes kiesése.

Britney június 8-án, az Outrageous c. videokliphez szánt koreográfia gyakorlása közben sérült re, térde pedig napokkal később operálásra is szorult. Mikor a turnét lemondták, a brit biztosítók közölték: nem hajlandóak fizetni, az egyik francia cég pedig nem is reagált a kérelemre.

Britney Spears - Britney perli a biztosítókat

A biztosítócégek úgy gondolják, Spears kisasszony a turnét megelőző egészségügyi kivizsgáláskor elfelejtett említést tenni az 5 évvel korábban történt hasonló esetről. ’99-ben ugyanis volt az énekesnek egy hasonló térdsérülése amely azonban „jelentéktelen kihagyás, mely említést sem érdemel” – nyilatkozta Britney ügyvédje. A felperes szerint a sérülés ráadásul a hölgy másik (jobb) lábát érte.

Britney Spears - Britney perli a biztosítókat

Jonathan Stoler, Spears ügyvédje úgy nyilatkozott, hogy az ehhez hasonló polgári perek nagyon furcsán zajlanak, mivel a biztosító cég ügyeit az anyaországi bíróság köreiben tárgyalják, így az ügyvédek gyakorlatilag nem is találkoznak.

Britney legutóbbi albuma az „In the Zones” novemberben került a polcokra és azóta 2,6 millió példányban fogyott.

Ferenczi Attila

2005. 02. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 02. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 02. 08. 14:41
Az egyik Britney Spearsról lehagytad a -s betűt! :P
Ferenczi Attila 2005. 02. 08. 17:01
Asszem javítottam, köszi :P
Vendég 2005. 02. 08. 18:02
Szerintem Britnek igaza van. Azért kötött biztosítást, hogy ilyen esetekben fizessen is a biztosító, ne pedig a kifogásokat keresse. Sabbas
Vendég 2005. 02. 09. 17:01
Britney a király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Britney perli a biztosítókat cikk képei
Britney Spears - Britney perli a biztosítókatBritney Spears - Britney perli a biztosítókatBritney Spears - Britney perli a biztosítókatBritney Spears - Britney perli a biztosítókat