Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elnapolták a Jackson-pert

Michael Jackson - Elnapolták a Jackson-pert

Egy a Jacksont védő ügyvéd, Thomas Meserau famíliájában bekövetkezett váratlan haláleset miatt a védelem a per és az esküdtszék felállításának elnapolását kérte – és kapta meg. Az új menetrend szerint így február 14-én látnak újra munkához.

A másik védőügyvéd Brian Oxman így nyilatkozott az elhunytról, aki kollégája húga volt: „Kedves, csodálatos teremtés volt, nagyon fog hiányozni.”

A következő körben az eddig kiválasztott 250 jelöltből állítják majd össze. Az esküdtszék várományosait hétfőn egy Melville-ben található gimnázium tornatermébe hívták össze (nem messze a bíróság épületétől) ahol megkérték őket, semmiképpen ne beszéljék együtt meg az ügyet senki kívülállóval, se egymással, és legfőképp a sajtónak ne nyilatkozzanak.

Michael Jackson - Elnapolták a Jackson-pert

A jelöltek tartották magukat a kéréshez, még a neveiket sem árulták el az újságíróknak. Megoszlásukat tekintve, nagyjából harmadrészben fehérbőrűek, mellettük két tucat a sötétbőrűek mennyisége.

Az amerikai The Associated Press sajtóképviselője Theodore Boutrous megkérte a bírákat: hozzák nyilvánosságra a kérdőívet, melyet az esküdtszékre jelöltek kapnak – a kérelmet azonban Robert Sanger (Jackson harmadik ügyvédje) kérésére a bíró elutasította, felhívva a figyelmet arra, hogy a kérdőív előzetes ismerete befolyásolhatja a válaszok őszinteségét.

A 46 éves Michael Jacksont egy 13 éves kisfiú molesztálásával vádolják, továbbá az is szerepel a vádpontok között, hogy Jackson alkholt adott az neki, hogy az tovább maradjon a nála. A zenész továbbra is kitart ártatlansága mellett.

Ferenczi Attila

2005. 02. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 02. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elnapolták a Jackson-pert cikk képei
Michael Jackson - Elnapolták a Jackson-pertMichael Jackson - Elnapolták a Jackson-pert