Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lou Pearlman a sztárproducer!

Lou Pearlman - Lou Pearlman a sztárproducer!

Korábban csak úgy hívták, hogy ő a „Big Poppa”, a Backstreet Boys és az ’NSync felfedezője. Ki ő valójában? Lou egy egyszerű producer, aki már 50 felé dönget, de nagyon tudja, hogy mi kell az embereknek, legalábbis a fiúcsapatok terén biztos, hogy ő az ász.

Az első igazi felfedezése a Backstreet Boys volt, még akkor senki sem sejtette, hogy a fiúk nem mindennapi karriert fognak befutni. Ugyanez a helyzet az ’NSync-nél is. Lou ma olyan nagy nevekkel büszkélkedhet, mint az említett két „boyband”, Britney Spears, C-Note, Take 5 és az LFO (Lyte Funkie Ones). Mindegyik csapatot a producer Floridából, Orlandóból indította útjára. A felsoroltak közül az ’NSync, Backstreet Boys és Britney neve mára már fogalom lett, a C-Note még csak most bontogatja szárnyait, a Take 5 pedig csak a tinik fiatalabb generációjánál vált be. Az LFO meg csak úgy van, minden rajongó közömbös iránta. Egyébként egy felmérés szerint a fiúcsapatokat nemcsak a lányok, hanem a fiúk is kedvelik, sőt a melegek egyenes bálványozzák őket, nem csoda, ha az egyes tagokat is melegnek titulálják. Végül is mindenki azt kedvel, amit akar!

A zene-mágus semmit sem bízott a véletlenre és Britney mellett utat engedett a szebbik nem képviselőinek is, a lánybanda neve: Innosence, mint ártatlanság. Hogy melyik banda vagy előadó lesz hosszú életű, nem tudjuk, de valószínű, hogy időről-időre megjelenik majd egy-két új lány vagy fiúbanda, hiszen a rajongók igényeit ki kell elégíteni! Lou bácsi biztos aktív lesz még hetven évesen is!

Jónap Tamás

2000. 07. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 06. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lou Pearlman a sztárproducer! cikk képei
Lou Pearlman - Lou Pearlman a sztárproducer!