Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Náksi vs. Brunner: Szülinapi party Németországban

Náksi és Brunner - Náksi vs. Brunner: Szülinapi party Németországban

Magyarország legnépszerűbb DJ-párosa 2004. után ismét, ezúttal Erős vs. Spigiboy társaságában meghívást kapott a német sztár DJ, Pulsedriver, és egyben az Aqualoop Records születésnapi megapartyjára.

Ugyanezen a hétvégén Bass-T is ünnepelt, akinek a születésnapi bulijára - a személyes jó barátság okán is - szintén meghívást kapott Náksi és Brunner.

Náksi vs. Brunner a febuár 18-i, pénteki bulin Erős vs. Spigiboy társaságában képviselte Magyarországot. A kieli Atriumban megrendezett Pulsedriver-partyn a DJ és az öt éves Aqualoop Records születésnapját ünnepelte a közönség és az illusztris DJ-kből álló fellépők:

Yves Deruyter, Pulsedriver, DJ Shog, Klubbingman, Ziggy X, Bass-T, CJ Stone, Megara vs DJ Lee, Tune Up, Langenhagen, Alex Megane, Red Wing, Rob Mayth, Erős vs. Spigiboy, valamint természetesen Náksi és Brunner. Egy nappal később, szombaton Bass-T szülinapi buliján lépett fel Náksi Attila és Brunner Zsolt. A szintén Aqualoop Records-illetőségű DJ ünnepi partyjának egy hatalmas diszkókomplexum, a Nacht-Arena Ziegelei adott otthont. A szórakozóhelyen 4 teremben 4000 ember táncolt a Master Blaster, Flashrider, Klubbingman, Pulsedriver, Rocco, DJ Manian, a Nightbass DJ Team, Base Attack, Special D, a Brooklyn Bounce (DJ Bonebreaker), DJ Lee, s rajtuk kívül Náksi vs. Brunner zenéjére. Mindkét esemény alkalmával remek ismeretségek köttettek, s a hétvége zenei érdekessége, hogy Náksi és Brunner már pörgette ezeken a bulikon a márciusban megjelenő új, "Rodina" című kislemezét, mégpedig Pulsedriver remixében.

Gab

2005. 02. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2005. 02. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 02. 23. 14:03
nekem az hogy nem olvastam el:DDDDD
Vendég 2005. 02. 23. 20:35
vannak jó számai pl:Szivárvány
Vendég 2005. 02. 26. 9:07
én szeretem őket,vannak tök raj számaik is
Vendég 2005. 02. 26. 14:16
Nem rosszak de Master Blaster, Flashrider, Klubbingman, Pulsedriver, Rocco, DJ Manian, a Nightbass DJ Team, Base Attack, Special D, a Brooklyn Bounce (DJ Bonebreaker), DJ Lee azért jobban tetszenek

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Náksi vs. Brunner: Szülinapi party Németországban cikk képei
Náksi és Brunner - Náksi vs. Brunner: Szülinapi party Németországban