Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lola a Dalfesztivál legfiatalabb indulója

Lola - Lola a Dalfesztivál legfiatalabb indulója

A napokban került kiválasztásra az a tizenkét előadó, akik közül egy fogja hazánkat képviselni az Eurovíziós Dalfesztiválon. Számos ismert énekes mellett egy 16 éves tehetség, Lola is esélyes a kijutásra.

Hamarosan a televíziónézők döntése alapján egy előadóművész képviselheti Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. A tizenkét jelölt között van a Crystal, Baby Gabi, a Nox és egy új felfedezett, a 16 éves Lola. Tehetségének köszönhetően az egyik legesélyesebbnek tűnik a versenyben.

Lola életében először 1995-ben, Lengyelországban állt színpadon, egy nemzetközi gyermekfesztiválon, ahol második helyezést ért el. Azóta Lengyelországban hét alkalommal lépett fel különféle fesztiválokon. A Magyar Rádió által szinte az összes környező országban énekelt versenyeken. Montenegroban, Szlovéniában, Bosznia-Hercegovinában és Szerbiában. Boszniában és Szerbiában első helyezést ért el. Lola nagyon fiatalon kezdte a versenyzést, de ezeken a fesztiválokon rengeteg tapasztalatot szerzett.

Lola - Lola a Dalfesztivál legfiatalabb indulója

Eddigi legnagyobb esemény az életében, 1998-ban volt, amikor 50000 ember előtt, az akkori Népstadionban Ő énekelte a Himnuszt az Atlétikai Európa Bajnokságon, méghozzá népviseletben.

2000-ben egy időre abba hagyta az éneklést, mert súlyos hangszalaggyulladást kapott. Miután meggyógyult, énektanárhoz járt. Itt ismerkedett meg a komoly zenével. Azóta már regionális énekversenyeken is rész vett, ahol Jazz kategóriában 1. helyzést ért el.

Lolának eddig egy nagylemeze jelent meg (2001-ben) Ditti néven. Jelenleg a Magneoton kiadó előszerződtetett művésze. Lola „Szerelem” című dalát olyan illusztris producer páros készítette, mint az Artisjus díjas Rakonczai Viktor, aki 1997-ben már képviselhette szerzeményével Magyarországot a dublini Eurovíziós dalfesztiválon, -az akkori V. I. P együttesel-, ahol 12. helyezést értek el. Legutóbbi munkái, közé tartozik Zséda új nagylemeze ill. a „Csudafilm” zenéjének megírása.A producer páros másik tagja a New York-ban élő ifj. Malek Miklós, aki már többek között Jennifer Lopez-zel, Anastacia-val, Avril Lavigne-el is dolgozott.

fkriszta

2005. 03. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 03. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 03. 02. 8:13
Ciki már az Alize-is ez meg aztán vér ciki!!!! Egy az egyben az a koncepció, ez nem túl kreatív na de a magyar lemezguruktól már ezt megszokhattuk...
Vendég 2005. 03. 02. 12:26
Szerintem nagyon szép lány! Én drukkolok neki! Az Alize-t nem így írják! - ALIZEE! Egyébként tényleg hasonlít rá döbbenetesen. Szerintem nem baj nkább ilyen Lolita típus. Úgy tudom nagyon jó hangja van. Ha a zene nem Alizee akkor nincs vele baj.
Vendég 2005. 03. 02. 12:28
Gyönyörű ez a lány! Inkább a Zsédára hasonlít. Ha ilyen a hangja ahogy kinéz akkor leverheti azt a sok szart akik indultak.Hajrá LOLA!!!!!!!
Vendég 2005. 03. 02. 12:46
Alizee nem ciki. Lola klub-ot kéne csinálni. Nagyon szép ez a lány.Ha a Rakonczai Viktor írta a zenét akkor nem lehet olyan rossz.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Lola a Dalfesztivál legfiatalabb indulója cikk képei
Lola - Lola a Dalfesztivál legfiatalabb indulójaLola - Lola a Dalfesztivál legfiatalabb indulójaLola - Lola a Dalfesztivál legfiatalabb indulója