Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Arany Nyíl Rock Gála 2005

Koncert / Party - Arany Nyíl Rock Gála 2005

Immáron 5. alkalommal rendezik meg a hagyományos Arany Nyíl Rock Gálát, 2005. március 25-én, pénteken, a budapesti Wigwamban Rock Club-ban. Az est egyik házigazdája Judy (Groovehouse) lesz.

A hangszeres rockzenét játszó zenekarok, valamint a szólisták elismerésére létrehozott díjat immár ötödik alkalommal adják át, odaítélésükről a közönség szavazatai döntenek. Tarolt itt már a Hooligans, a Junkies, de az év rendezvényeiről sem feledkeznek meg. A díjátadó művészek is ismert példaképek, mint pl. Charlie, vagy Benkő László.

Tavalyi évben Michelle Wild, idén Judy lesz az egyik házigazda, aki amellett, hogy szintén nagyon csinos, nem csak szereti a rockot, de szívesen énekli is.

Az estét a tavalyi Wigwam tehetségkutató verseny győztese, a Rooster zenekar koncertje nyítja. A díjak átadása után a Disco Express lép fel, majd DJ. Medvegy Laci nyomja a rock muzsikát hajnalig!

Bár minden évben vannak meglepetések, azért már most borítékolható a Sex Action, a Hooligans, vagy a Junkies neve, de természetesen a zenei szakma krémje is jelen lesz.

Gab

2005. 03. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2005. 03. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 03. 27. 16:36
A cikk OK. Hol találhatnék képeket a gáláról?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Arany Nyíl Rock Gála 2005 cikk képei
Koncert / Party - Arany Nyíl Rock Gála 2005