Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jamie-Robi: a Wood and Strings folytatódik!

Jamie és Robi - Jamie-Robi: a Wood and Strings folytatódik!

Jamie Winchester és Hrutka Robi immár közel egy éve töltötte meg a Millenárist legutóbbi Wood and Strings akusztikus koncertműsorával. Az előadás sikerét jellemzi, hogy az erről készült felvételt tartalmazó "Wood and Strings" lemezt elkapkodták, a zenészpáros a múlt héten pedig szintén ezért a produkcióért elnyerte az ARTISJUS Szerzői Jogvédő Iroda Testület 2004-es díját.

Jamie Winchester és Hrutka Róbert Wood and Strings című produkciójáról nyugodtan állíthatjuk, hogy a világ bármely országában megállja a helyét! Méltó bizonyíték erre, hogy az ARTISJUS Egyesület Vezetősége által alapított ARTISJUS—díj 2004-es díjazottja, Jamie Winchester és Hrutka Róbert lett, az év könnyűzenei alkotópárosa kategóriában, a Wood and Strings koncert kapcsán!!!

A tavalyi koncertről készült dupla cd-t és dvd-t pillatanok alatt kapkodják el a boltok polcairól. Az óriási sikerre való tekintettel, szinte ugyanabban a felállásban, idén is színpadra kerül az unplugged koncert, méghozzá a nemrégiben „debütáló”, Művészetek Palotájában, 2005. április 15-én. Közép-Európa legszínvonalasabb kulturális fellegvára ad otthont a nem mindennapi koncertnek. A Nemzeti Hangversenyteremben, a szerzőpáros és az állandó zenekari tagok ( Borlai Gergő – dobok, Giret Gábor – basszusgitár, Galambos Zoltán – zongora, Hammond orgona, Fender Rhodes Dely Domonkos – ütőhangszerek, vokál ) mellett, vendégül látják a BABA YAGA zenekar énekeseit, akik csak a koncert kedvéért utaznak hazánkba, egyenesen Moszkvából. Az orosz népdalok hangzásvilágát és az angolszász rockzenét képviselő „nemzetközi” csapat egyik alapító tagja, Bornai Tibor is kíséri majd a zenekart. A koncertet Schmidt Vera, a Megasztár I. döntőse nyitja, saját szerzeményeivel. Az említett előadók mellé „csatlakozik” Wolf Péter és a Mendelssohn Kamarazenekar kísérőként, és Fekete Kovács Kornél (Budapest Jazz Orchestra) mint az előadás hangszerelője, valamint Tunyogi Orsi, Tóth Edina és John Murphy, vokalistaként. Tolcsvay Lászlót sem kell bemutatni a közönségnek, egy dal erejéig, Ő is a zenekar tagja lesz.

fkriszta

2005. 03. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 03. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 03. 08. 22:52
Fórumon írták, hogy már csak kevesebb, mint 300 jegy van, úgyhogy aki nem a megtelt táblával akar szemezni, az húzzon bele... ;)
Vendég 2005. 03. 21. 13:37
Már minden jegy elfogyott.... Azért ez elég durva! Szerintem!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jamie-Robi: a Wood and Strings folytatódik! cikk képei
Jamie és Robi - Jamie-Robi: a Wood and Strings folytatódik!