Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Alanis akusztikusan

Alanis Morissette - Alanis akusztikusan

Alanis Morissette ebben az évben ünnepli immár tizedik évfordulóját, hogy első lemeze, a Jagged Little Pill című korong megjelent. A debütáló album szinte azonnal világsikert hozott a kanadai lánynak, aki most a jubileum alkalmából akusztikusan veszi fel újra ennek a lemeznek az anyagát.

Ki gondolná, hogy immár tíz éve, hogy Alanis Morissette betört a nemzetközi zenei élvonalba. A kanadai énekesnő debütáló korongja ezen a nyáron ünnepli megjelenésének kereken tizedik évfordulóját. A Jagged Little Pill címet viselő album mai napig az énekesnő legjobban eladott korongja, amelyet most az évforduló tiszteletére akusztikus formában vesznek újra fel. Az album valamennyi dalát áthangszerelik és kizárólag akusztikus hangszereken játszák majd fel. A hírek szerint az akusztikus lemez június 13-án lát napvilágot. De szerencsére nekünk addig sem kell várni Alanis-re, hiszen hazánkban május 2-án teszi tiszteletét, a budapesti Művészetek Palotájában ad koncertet a magyar rajongói számára.

fkriszta

2005. 03. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 03. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 04. 28. 9:33
JEGYET VENNÉK ! ! ! ! ! ! ! ! Könyörgök, akinek van 1 db eladó jegye Alanis-re, ,vagy tudja, hol lehet még kapni, hívjon, vagy üzenjen! KÖSZI!!!! 0630/602-30-89

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Alanis akusztikusan cikk képei
Alanis Morissette - Alanis akusztikusan