Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

K-Maro: egy új üstökös

K-Maro - K-Maro: egy új üstökös

Szinte üstökösként robbant be az álmos téli hónapokban K-Maro nagy slágerével, a „Femme Like You”-val, mely pillanatok alatt a rádiók és a diszkók legnagyobb kedvence lett, időközben pedig az év dala kitüntető elismerést szerezte meg az idei MIDEM-en.

K-Maro, eredeti nevén Cyril Kamar, 1980. január 30-án született a libanoni Beirutban. Nem volt könnyű gyerekkora, szinte születésétől fogva arra kellett felkészülnie, hogy szembe tudjon nézni a Libanonban dúló háború szörnyűségeivel. Ennek köszönhető erős személyisége, mely hihetetlen eltökéltséggel párosul. Majd 11 évesen Párizsba utazott, innen pedig Montreálba, ahol is végre újból találkozhatott családjával.

K-Maro - K-Maro: egy új üstökös

Tizenhárom évesen alapította meg első együttesét, a „Les messagers du son”– t, ami rövid időn belül nagy sikereket ért el Québec-ben. A rádiós toplistákat hódították meg kislemezeikkel, melyek sikerein felbuzdulva a csapat két albumot jelentetett meg. Néhány hónappal később és több mint 100 koncerttel maguk után a csapat már több kanadai kitüntetést is a magáénak mondhatott, többek között „az 1998-as Montreal Francofolies legjobb koncertje” vagy a „1999. év legjobb hip-hop dala” elismeréseket zsebelhették be.

Ezt követően döntött úgy K-Maro , hogy szóló karrierbe kezd. Döntését szerencsére siker követte. Nem sokkal később már úgy emlegették Montrealban, mint „az élő koncertek nagymesterét”, köszönhetően a színpadon is megtapasztalható kisugárzásának és mindannak az energiának, mely messziről visszaköszön K-Maro előadásaiból.. Saját zenéjének és sajátos stílusának köszönhetően ő lett „K-Maro, a szórakoztató”. Nagylemeze „La Good Life” címmel az elmúlt hetekben került a hazai lemezboltokba, melyről várhatóan még sok sikervárományos szerzeménnyel ismerkedhetünk meg a „Femme Like You” folytatásaként.

fkriszta

2005. 03. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 03. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 03. 18. 8:16
IMÁDOM K-MARO FEMME LIKE U DALÁT! NINCS IS ANNÁL JOBB! TÖKÉLETES! HAJRÁ CYRIL! :)
Vendég 2005. 03. 18. 13:02
Egy kicsivel többet szeretnék róla tudni pl:van-e barátnője vagy felesége valamien párkapcsolata.De azt is szeretném még megtudni, hogy mi lesz a következő albuma és, hogy mikor jelenik meg.
Vendég 2005. 03. 18. 17:32
állatira jo a száma
Vendég 2005. 03. 18. 17:59
Nagyon nagyon nagy sláger lett! SZerintem még várható töle néhány "ÓOtt one" szám!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

K-Maro: egy új üstökös cikk képei
K-Maro - K-Maro: egy új üstökösK-Maro - K-Maro: egy új üstökös