Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Veszélyben a Gödör Klub!

Gödör Klub - Veszélyben a Gödör Klub!

Az Erzsébet téri Gödör és a Világveleje Produkció közös szervezésében petíció készül, mellyel a központ bezárása ellen tiltakoznak az önkormányzat felé. A március 10-én született határozat értelmében a klub működését 1 évre függesztenék fel, megfosztva a várost a szívében rejlő egyik leghangulatosabb szórakozóhelyétől.

2005. március 10-én a Főváros Vezetése úgy határozott, hogy a befejezési és hasznosítási pályázat elbírálásáig - kb. 1 évig - a félig kész Kulturális Központot és Parkot a Petőfi Csarnokhoz, mint szabad szellemi és technikai kapacitással rendelkező fővárosi intézményhez csatolná. Ez a döntés azt jelenti, hogy a Gödör Klub az Erzsébet téren nem működhet tovább!

2002-es megnyitása óta a Klub hihetetlenül széles spektrumú kulturális megnyilvánulásoknak volt helyszíne: jazz, etno, rock, alternatív, kortárs művészet, world music – címszavak az elmúlt évek több ezer programjából, amivel találkozhattak a budapesti, és sok vidékről érkező fiatalok is.

A Főváros Vezetőinek nem kellően átgondolt döntése nyomán mindaz veszélybe került, amit lépésről lépésre közösen létrehoztunk, és az is, ami az eredeti tervek szerint a befejezés után majd a mienk, városlakóké lehetne.

A petíció pontos szövegét elolvashatjátok (és ugyanitt csatlakozni is tudtok) a www.vilagveleje.hu oldalon található bannerre kattintva!

Ferenczi Attila

2005. 03. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 03. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 03. 18. 15:39
A petició szövege a www.godorklub.hu oldalon található, és itt lehet csatlakozni is!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Veszélyben a Gödör Klub! cikk képei
Gödör Klub - Veszélyben a Gödör Klub!