Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Machine Mouse a Sex Action előtt

Machine Mouse - Machine Mouse a Sex Action előtt

A Machine Mouse zenekar melegíti be a terepet a Sex Action és a Ganxsta Zolee és a Kartel előtt!!! A Sex Action születésnapi koncertjén az este két főszereplője előtt a Machine Mouse lép színpadra.

Márc. 26-án szombaton a Petőfi Csarnok színpadán ünnepli 15 éves jubileumát a Sex Action zenekar. A jubileumi buli érdekessége, hogy a Ganxsta Zolee és a Kartel is velük együtt ünnepel. Előzenekarnak pedig nem mást mint a Machine Mouse csapatát hívták meg e jeles alkalomra. A Machine Mouse-t a pesti klubéletből már sokan ismerhetik, számos tagcsere után 2004. nyarán állt össze a zenekar végleges felállása, ahol is Ficzkó András énekes és Ragadics Csaba dobos mellett a Kartel-es Big Daddy Laca basszusgitáron, Dandó Zoli pedig gitáron egészíti ki a csapatot. A Machine Mouse egyébként az elmúlt hetekben írt alá lemezszerződést, következő immár harmadik lemezük áprilisban kerül a lemezboltokba. Az első slágergyanús szerzeményhez, a „Játékos” című dalhoz készült videoklipet pedig már láthatjátok a hazai zenecsatornán.

Machine Mouse - Machine Mouse a Sex Action előtt

A Sex Action jubileumi bulin este 7 óra magasságában kezdenek a Machine Mouse-os fiúk, őket követi a Kartel 8-8:30 körül, majd az este csúcspontjaként az Action lép színpadra.

fkriszta

2005. 03. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 03. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 03. 24. 19:33
Király!
Vendég 2005. 04. 15. 20:08
hát szerintem nagyon kakki a csappat mert a hooliganset utánnozzák de én nem vok hooligans rajongo de nagyon utánozák a hooliganset de ez a machine mouse nagyon rosz és senki házziak kis pisisek kis geccik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2005. 04. 16. 20:19
GUEST EGY KÖCSÖG!!
Vendég 2005. 04. 22. 16:49
Sziasztok... nektek komlyan van ehez pofátok?:D... kajak nevetséges az egész csapat... full egyértelmü hogy a hooligans-et probálták lemásolni de ..láttam valamelyik nap a reggelibe is meg a klippjüket és kibaszott ótvar pudva szar az egész ...szerintem:D Hát most ti komolyan ezzel akartok pénuz keresni?? Meggyalázzátok az egész zenei életet azzal hogy önálló ötlet az nuku! Rohadjon le a ráncos tökötök!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Machine Mouse a Sex Action előtt cikk képei
Machine Mouse - Machine Mouse a Sex Action előttMachine Mouse - Machine Mouse a Sex Action előtt