Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mariah Carey: új lemez és ünneplés

Mariah Carey - Mariah Carey: új lemez és ünneplés

Az énekesnő új albumának megjelenését fergetes élő koncerttel ünnepli. Az eseményre a manhattani Times Square-en kerül sor április 12-én, és ezzel a koncerttel veszi kezdetét az ABC TV 'Good Morning America' c. műsorának élő koncertsorozata is.

A Times Square-t természetesen lezárják, és csak Mariah rajongói tartózkodhatnak a helyszínen. Minden idők legtöbb albumot eladott énekesnője 5 dalt ad elő, ebből hármat reggel 8 és 9 óra között élőben közvetít az ABC TV. A másik két dal pedig április 16-án látható a Good Morning America hétvégi műsorában. Az április 12-ei koncertre rajongók ezreit várják, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen a We Belong Together és az It's Like That vadonatúj kislemezdalok is elhangoznak. Mindkét számot az énekesnő írta és Jermaine Dupri mellett producerként is közreműködött a dalokban.

'The Emancipation Of Mimi' Mariah Carey 10. stúdióalbuma, mely a 2002-ben megjelent Charmbracelet című albumot követi. Napjaink neves R&B és hip-hop producerei dolgoztak az albumon, köztük The Neptunes (To The Floor feat Nelly és Say Somethin' feat Snoop Dogg, Pharrell Williams). Twista közreműködik a One and Only, We Belong Together és az It's Like That számokban, Kanye Westet pedig a Stay The Night c. dalban hallhatjuk. További vendégművészek: Scram Jones (Your Girl), Young Genius (Joyride), James Poyser (Mine Again).

Mariah Carey - Mariah Carey: új lemez és ünneplés

Az I Wish You Knew, Circles és a Fly Like a Bird c. számokat Mariah közösen írta James "Big Jim" Wright-tal. Már csak két hét és megjelenik Mariah Carey: 'The Emancipation of Mimi' c. új korongja.

Jónap Tamás

2005. 03. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 03. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 12. 12. 19:05
S

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mariah Carey: új lemez és ünneplés cikk képei
Mariah Carey - Mariah Carey: új lemez és ünneplésMariah Carey - Mariah Carey: új lemez és ünneplés