Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Scooter: a Mind the gap is aranylemez!

Scooter - Scooter: a Mind the gap is aranylemez!

A Scooter legutóbbi „Mind the gap” című albuma az elmúlt hetekben hazánkban is bearanyozódott! A német techno csapat legújabb lemeze Európa-szerte komoly sikereket könyvelhet el, Csehországban már a megjelenés napján aranylemez lett, hazánkban pedig a napokban érte el az aranylemezes státuszt.

A Scooter legutóbbi „Mind the gap” című albuma az elmúlt hetekben hazánkban is bearanyozódott! A már több mint tíz éve működő német techno csapat múlt ősszel jelentette meg legutóbbi lemezét, mely komoly változást hozott az együttes zenéjét tekintve. Egy jóval kísérletezőbb albummal rukkoltak elő, melyen számos zenei műfajt, a funky-tól a trance-en át csempésztek zenei hangzásukba. A „Mind the gap” album egyébként Európa-szerte sikeresnek bizonyult, Csehországban például már a megjelenés napján bearanyozódott a korong, Németországban és most már büszkén mondhatjuk, hazánkban is pedig az elmúlt hetekben érte el az aranylemezes státuszt. Mindez igazi örömhír annak tükrében, hogy a német hardcore-techno triót hamarosan Magyarországon üdvözölhetjük. Május 15-én a budapesti Events Hall-ban egy közel két órás élő show-val lépnek színpadra. A jegyárusítás a koncertre már elkezdődött, a jegyeket 4990 Ft-os egységáron a Nyugati téri Non-Stop jegyárusító helyen, valamint a Vagabond cipőboltokban (Westend felső szint, Mammut 1. fsz.) lehet beszerezni, további információt a www.szigeteventshall.hu honlapon kaphattok.

fkriszta

2005. 03. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 03. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 03. 31. 14:55
bolblm
Vendég 2005. 04. 12. 15:49
Nem ki a f*sz vagy, de fikázz mást te b*zi, és írj jobb cikkett... na meg csinálj jobb zenéz mint a SCOOTER... amúyg annyit nem tudsz, h a SCOOTER egy együttes.... Húzzál már vissza anyá dba!!! Fkriszta: Király a cikk, ne is figyel erre a szellemi fogyatékos hüjjjjjjjje gyerekre! ;)
Vendég 2005. 04. 12. 15:50
Jah fkriszta te is jössz a koncertre? :D
Vendég 2005. 04. 12. 22:54
hol a bánatba lehet jegyet venni ???

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Scooter: a Mind the gap is aranylemez! cikk képei
Scooter - Scooter: a Mind the gap is aranylemez!Scooter - Scooter: a Mind the gap is aranylemez!