Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Unique: boltokban az új maxi és a koncertlemez!

Unique - Unique: boltokban az új maxi és a koncertlemez!

Megjelent a Unique együttes várva várt koncertalbuma "Mozaik Nagykoncert" címmel, és annak előfutára az "Itt vagy" című dal maxija! A trió múlt évi Petőfi Csarnokban adott élő lemezbemutató koncertjének anyagát tartalmazza a most boltokba kerülő album.

A Unique az év elejét munkával töltötte, melynek eredménye a napokban jelenik meg egy koncertalbum és egy maxi formájában. 2004. november 4-én teltházas koncertet adtak a Petőfi Csarnokban, és a csapat ígérete szerint a koncert hanganyaga most lemez formájában is megjelenik. Az album előfutáraként Itt vagy címmel egy új maxi jön ki, ami igazi kuriózumnak igérkezik. Több remix is készült ebből a dalból, sőt a 2004-es remix pályázat győztes munkája is szerepel a mixek között, amit Nagy Gábor készített „Gorba”remix néven. A rádió edit verzió Kovacsics Ádám nevéhez fűződik, ami a Mozaik Nagykoncert lemezen is megtalálható. Természetesen videoklip is készült a dalból, amit a zenei csatorna műsorán hamarosan láthattok. A videó érdekessége, hogy a tavalyi koncert képei fognak visszaköszönni a klipben. A Club verziót Harmath Szabolcs „Superboy” mixelte, ami annyira jól sikerült, hogy ez a mix került rá a Viva Megamix 2005 válogatáslemezre. Ebből a mixből is készült klip, ami a „Viva Megamix 2005” lemezt harangozza be.

Az Itt vagy című dal rádiós előrejelzések szerint a nyár legnagyobb slágere lehet. A „Pöli”névre hallgató mix már a budapesti klubok nagy kedvence. A Mozaik Nagykoncert albumon 16 + 1 bonus track található, két daltól eltekintve a koncert teljes hanganyagát találhatjátok meg rajta.

fkriszta

2005. 03. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 03. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 04. 16. 15:21
szerintem állati jó a Unique eggyüttes!Náluk jobb magyar zenekar nem igen van!pussszi mindenkinek !Norbi Budapestről
Vendég 2005. 04. 20. 17:57
Nem tudjátok hol lehet megvenni az Itt vagy c. maxit???
Vendég 2005. 05. 07. 22:16
én imádom őőőket! +van már a koncert album is :D

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Unique: boltokban az új maxi és a koncertlemez! cikk képei
Unique - Unique: boltokban az új maxi és a koncertlemez!