Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra reflektorfényben a Splash

Splash - Újra reflektorfényben a Splash

1998-ban jelentkezett első slágerével az egyik legkiválóbb hazai dance csapat, a Splash („Hozd el a holnapot”). A szimpatikus duó hamar a közönség és a rádióállomások egyik kedvence lett, köszönhetően olyan méltán népszerű dalaiknak, mint a „Húzz magadhoz, ha fázol!”, a „Tedd fel a kezedet!” és az „Úgy szállj…”.

Sajna az említett dalokat egy-két vidéki dance club kivételével más nem fedezte fel újra, de sebaj a duó tartogat új meglepit. A Splash (Ősz Balázs és Sári Évi) 2002-ben jelentett meg utoljára nagylemezt, idén azonban Balázs és Évi elérkezettnek látta az időt arra, hogy vadonatúj dalokkal kápráztassák el rajongóikat. Az új nagylemez hamarosan a boltok polcaira kerül, előtte az album előfutáraként az „Elmúlt” c. felvétel jelenik maxin. A kislemezen a címadó dal három különböző változata mellett (Radio edit, Extended, b.craack dance hall mix) egy, az új albumról kimásolt dal is hallható „Úgy vágyom én is rád” címmel.

Reméljük, az „Elmúlt” nem a csapatra utaló negatív jelző lesz, egy dolog a megújulás és másik a folyamatos szinten maradás.

Jónap Tamás

2005. 03. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 03. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 03. 31. 10:43
A Splash néhány dala megállná a helyét külföldön is . Nem gondolt még arra a kiadó, hogy esetleg külföldi online zeneáruházakban kínálja a dalaikat - például angolul? Lukács Attila
Vendég 2005. 03. 31. 21:53
Ez már tényleg ELMÚLT, de ezt már szerintem ők is tudják, csak nem fogadják el... -Bálint-
Vendég 2005. 04. 01. 17:56
Eddig is szerettem a Splash-t a 98-as évben kezdtem el diszkóba járni és nem múlt el este, hogy ne hallottam volna valamelyik zenéjüket. Nagyon várom az új albumot. Hajrá Splash!!! 8)
Vendég 2005. 04. 01. 20:37
EZ CIKI 2005ben

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Újra reflektorfényben a Splash cikk képei
Splash - Újra reflektorfényben a Splash