Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Budapest felpörög (Vol. 2.)

Fesztivál - Budapest felpörög (Vol. 2.)

A áprilisi programokat összefoglaló (amúgy reménytelen vállalkozás) második része Mediterran Café-tól az Olof Palme Házon át a Trafóig és a West Balkánig, kiegészítve a hónapban várható nagyobb koncertek listájával (időrendi bontásban)

Mediterrán Café&Club
Az Andrássy útról nyíló Liszt Ferenc téri klub a hip-hop hajó utazóinak szigete, ingyenes belépéssel. Minden hónap első szombatján hip-hop és r’n’b party, 5-én karaoke party és Dj Athos fellépése.

Olof Palme Ház
A Városligetben a névadó Olof Palme sétányon leledző, kicsit körülményesen megközelíthető szórakozóhely április 9-i fellépői a Stanton Warriors az alternatívabbak számára talán ismert MOB, XL, és 679 kiadók fenegyerekei.

Fesztivál - Budapest felpörög (Vol. 2.)

Pacha Bar
Az elit, Vigadó téri riddim-tanya áprilisban a drum’n’bass dj-k kezébe helyezi a hatalmat. A nem kis hírnévnek örvendő Bladerunnaz-nak hála a SOUL:UTION névre keresztelt ünnepen Goldie Metalhedz-es kollégája Marcus Intalex is tiszteletét teszi április 9-én, MC Drs és Catalyst mellett, némi idegtépő harapnivalót importálva a jóféle brit muzsikából.

Ráday Club
A konzervatívan rock és dance beállítottságú Ráday Klub sörakciók mellett Technomentes Babazsúrral és Nosztalgiadiszkóval, hétfőnként Karaoke partyval várja a táncoslábú bölcsészlányokat :)

Rio
A Zöld Pardonnal átellenes oldalon a Petőfi híd budai hídfőjénél alakuló hely, egyelőre építés alatt áll.

Süss Fel Nap
Az egyszerűség kedvéért Süsinek keresztelt place növekvő R’N’B-s felhangját néhány spontán bekövetkező rockkoncert enyhíti. Április 2-án hip-hop, 4-én az Undying (USA) zenekar, 5-n a Tues Die! nap keretében Flop, Frogshow és Destardo koncert, 6-án pedig az Ablak-A-Dubra punnyadós koncert várható

Trafó Bár Tangó
Jazz, D’n’B és punk, forgószínpad szerűen – avagy hogyan vonzzunk még több embert a Liliom utca kedvenc kulturális központjába. Songwriters’ workshop mellett a Love Alliance (1-je) fellépése, egy Punk Szülinap (Fürgerókalábak, Tripunk, Urban Folklór), a Sunday Sessions (3-a) és a Rewind (6-a) műsorok keretében Palotai és Cadik közreműködésére, valamint 4-én hétfőn a Brezovcsik Gábor által vezényelt Mágnesklubban a Sumolight és a Tóth Viktor Tercett közreműködésére számíthatunk

West Balkán
A Lágymányosról (a közönséget általánosan demoralizáva) a Corvin Mozi mögé költöztetett fás-asztalos-zenés-csocsós kerthelység április 14-én nyit. Zenei repertoárjukból most a 31-i Balkán Elektró Party-t, a Hotel North Pole illetve a Korai Quartett fellépését emelnénk ki. A Belépés a koncertek kivételével díjtalan.

Zöld Pardon
Építés alatt, hírek később.

Koncertnaptár
04., 20:00 - Omara Portundo - Művészetek Palotája
05., 20:00 - STOMP - Kongresszusi Kp.
15., 20:00 - Zorán - Budapest Sportaréna
04., 20:00 Vujisics - Művészetek Palotája
22., 20:00 - Nota Bene - Jókai Klub
29., 19:00 - Pain Of Salvation - A38

Ferenczi Attila

2005. 04. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 04. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 04. 05. 10:55
Semmi

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Budapest felpörög (Vol. 2.) cikk képei
Fesztivál - Budapest felpörög (Vol. 2.)Fesztivál - Budapest felpörög (Vol. 2.)