Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

VOLT Fesztivál 2005: 100 nap múlva indul!

Volt fesztivál - VOLT Fesztivál 2005: 100 nap múlva indul!

Készülőben a soproni VOLT Fesztivál programja, és a hűség városában, már 100 nappal a kapunyitás előtt, négy nemzetközi sztárral írtak alá szerződést a szervezők. A hazai fesztiválpaletta egyik legszínesebb programkínálatot nyújtó eseménye, a VOLT Fesztivál idén július 6-7-8-9-én várja a soproni Lővér Kempingbe látogatóit.

Sokkal több világsztár...

Az egyesült államokbeli THIEVERY CORPORATION a világ legjelentősebb koncert- és fesztiválszínpadait hódította már meg az elmúlt években. A világ talán legillusztrisabb lounge/dub/chill/vosa nova párosa több, klasszikusnak számító albumot tudhat magáénak. Legutóbbi lemezük márciusban jelent meg. A lemezbemutató turné keretében először lépnek fel magyar színpadon a VOLT Fesztivál alatt.
Az ugyancsak amerikai US3 formáció "Cantaloop" című dala igazi acid-jazz sláger, amelyet klubokban, bulikban, vagy éppen a rádióban naponta hallhatunk. Azt mondják róluk, ők tekinthetők az acid-jazz műfaj megalapítóinak...
A spanyol SERGENT GARCIA először a 2002-es Zene ünnepe eseményen mutatkozott be a magyar közönség előtt. Manu Chao személyes jóbarátja, a világzene spanyol nagyköveteként igazi forró hangulatú bulit hoz magával a soproni közönségnek.
Németországból érkezik a [re:jazz], amely jazz és elektronikus alapon elsősorban a '80-as-'90-es évek klubslágereit adja elő, olyan előadók dalait segítségül hívva, mint a Kruder & Dorfmeister páros, az AIR, a Soul II Soul, vagy éppen a Mo'Horizons.

A sztárfelhozatal természetesen még korántsem mondható teljesnek, hiszen a szervezők ígérete szerint naponta 3-4 világsztárral találkozhatunk a VOLT Fesztivál színpadain a hazai koncertkínálat mellett.

Indul a VOLT Klub...
A zene, a közös bulizás kedvelőinek klubja. A fesztivál weboldalán (www.volt.hu/klub) található jelentkezési lapot kitöltve, bárki tagja lehet a díszes társaságnak, s egyben boldog tulajdonosa is egy 2005-ös VOLT CD-nek, egy jelentős kedvezményekre jogosító, névre szóló klubkártyának, és a klubtagok első kézből értesülhetnek a VOLT legfrissebb híreiről is. Aki május 31-ig jelentkezik, nyertese lehet 2 db VOLT-BLUP babzsákfotelnak, vagy akár VIP VOLT bérleteknek, amellyel "full extrás" ellátásban részesül az idei VOLT-on!

Gab

2005. 04. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2005. 04. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

VOLT Fesztivál 2005: 100 nap múlva indul! cikk képei
Volt fesztivál - VOLT Fesztivál 2005: 100 nap múlva indul!