Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Robbie Williams csalódott

Robbie Williams - Robbie Williams csalódott

Nem sikerült befutnia Robbie Williamsnek Hollywoodban. Napjaink egyik legkeresettebb popsztárját ugyanis felkérték, hogy vegyen részt a világ egyik legnevesebb zeneszerzőjének, az amerikai Cole Porternek az életéről készült musicalben, amelyben Porter szerzeményei csendülnek fel a legelismertebb pop- és rockénekese előadásában.

Robbie-t az a megtiszteltetés érte, hogy elénekelhette a filmben a zeneszerző egyik legnagyobb slágerét, az It’s De-lovely-t. Az énekes azonban nem volt maradéktalanul boldog. Szeretett volna egy jelentősebb szerepet is eljátszani ebben a romantikus műben, azonban próbálkozásai ellenére nem kapott lehetőséget színészi képességeinek kibontakoztatására. S miután már az Operaház fantomjában se sikerült elcsípnie egy pici szerepet, illetve James Bondot sem ő fogja alakítani a jövőben, várhatóan egyenlőre felhagy a szerep vadászattal, és nem kopogtat újabb lehetőségek után kutatva az álomgyári stúdiók producereinél. Marad számára jövőben az éneklés öröme. A De-lovely –ban nyújtott teljesítményére azonban mindenki nagyon büszke, kiváltképp saját maga.

Robbie Williams - Robbie Williams csalódott

„Elégedett vagyok az előadásommal, de egy ilyen anyagot nem is igazán lehet elrontani. Ezen a zenén nőttem fel. Otthonosan éreztem magam a számok hallgatása és éneklése közben. Remélem, a film új közönséget vonz ehhez a zenéhez, mert ezeknek, a daloknak sosem szabad meghalni.” – mondta a sztár a film amerikai bemutatóján.

A film és a zene:

A ’20-as évek Amerikájának legnépszerűbb dalszerzője, Cole Porter életét mutatja be ez az egyedi hangvételű, Hollywoodi sztárok és világhírű énekesek egész sorát felsorakoztató romantikus életrajzi musical, amelyben természetesen sorra felcsendülnek Porter legnépszerűbb szerzeményei. A történet nem csak Porter zenei munkásságáról szól, hanem regénybe illő magánéletéről is. Arról, hogyan ismerkedett meg feleségével, aki kezdettől fogva tudta, hogy Porter a férfiakhoz vonzódik, ennek ellenére első, brutális férje után még ezeket a „kicsapongásokat” is hajlandó volt elnézni a dalszerzőnek, aki ha testileg nem is, érzelmileg és szellemileg tökéletes társa volt. A musicalben Porter szerzeményeit olyan előadók feldolgozásában szólalnak meg, mint Robbie Williams, Diana Krall, Sheryl Crow, Alanis Morissette, vagy Elvis Costello.

A filmet DVD-n már otthon is élvezhetjük.

Jónap Tamás

2005. 04. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 04. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 04. 20. 11:05
Az hogy Robbie Williams a legjobb pasi a világon!!!!
Vendég 2005. 09. 14. 16:44
Viki nemreg lattam Robbiet. 30 cm-re volt tolem. meg annal is jobb mint sokan gondoljatok. de nem sajnalom mert nagyon zaklatott elete van.
Vendég 2005. 10. 06. 20:16
ROBBIE CSAK AZ ENYÉM...ENNYI...
Vendég 2005. 10. 26. 18:47
30 centire?persze! tudod mennyi a 30 centi? vagy a posztere elött álltál?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Robbie Williams csalódott cikk képei
Robbie Williams - Robbie Williams csalódottRobbie Williams - Robbie Williams csalódott