Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Moby Dick és Christopher Lambert

Moby Dick - Moby Dick és Christopher Lambert

A Moby Dick most megjelent Se Nap se Hold című anyagáról nagyszabású videóklipet készített a zenekar, amely a megjelenés hetében a MAHASZ lista 4. helyén nyitott. Nehéz volt az egyeztetés a Christopher Lamberttel is forgató operatőrrel, de végül sikerült.

Császár Tamás, a klip rendezője, Mentes Norbert gitáros gyermekkori barátja, ezért könnyen kötélnek állt, hogy Depardieu után a Moby Dick-kel is forgasson. Bár most akkora csatajelenetek nem lesznek, mint a Napóleon című filmben, de a klip így is frenetikusra sikerült.

A videoban szerepet kapott Szabados Mihály is, a Sose halunk meg című film egyik főszereplője, valamint egy színész kutya is, Polár, aki többek közt Kylie Minogue-gal is már forgatott együtt.

Moby Dick - Moby Dick és Christopher Lambert

"A Lélekromboló torpedó című dalnál ezúttal nemzetközi szintű filmes gárdával, világszínvonalú technikával dolgozhattunk együtt, amelynek végeredményét mi is kíváncsian várjuk! Jelenleg az utómunkák zajlanak, Magyarország egyik neves trükkműhelyében. A klip premierje várhatóan április 19-én lesz a Viva TV-n, valamint letölthető lesz a hivatalos weblapunkról is." - nyilakozta a zenekar managementje.

A stáb tagjainak a zenekar jegyekkel kedveskedett, az április 30-i PeCsa-beli lemezbemutató fesztiváljukra.

Gab

2005. 04. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2005. 04. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 04. 12. 17:12
A LEGNAGYOBBAK! MOBY DICK FOREVER!
Vendég 2005. 05. 01. 10:50
A Moby Dick az király..csak egy a gondom sosem tok eljutni a koncertjeikre!! :(.....De nagyon jol csinálják a zenét és jol zuzzák a gitárt!! ramms+G
Vendég 2009. 04. 25. 21:30
ma is jo volt a buli a mobidick az egyik kedvenc egyuttesem

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Moby Dick és Christopher Lambert cikk képei
Moby Dick - Moby Dick és Christopher LambertMoby Dick - Moby Dick és Christopher LambertMoby Dick - Moby Dick és Christopher Lambert