Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lepe (Balkan Fanatik) kedvese egy újabb szerepben

Balkan Fanatik - Lepe (Balkan Fanatik) kedvese egy újabb szerepben

A Balkan Fanatik pár napja érkezett haza a krakkói magyar filmfesztiválról, ahova a "MIX" című filmhez írt zenéjük apropóján kaptak meghívást. A hazaérkezést követően egy igazán nagyszerű hírrel fogadták Lepét, kedvese, Zakariás Eszter egy újabb filmszerepet kapott, ezúttal "A Harag Napja" című filmben.

Nemrég jött haza a Balkan Fanatik a krakkói magyar filmfesztiválról, ahova ugyanis a „MIX” című film kapcsán hívták meg őket. Lepét azzal a hírrel lepték meg, hogy kedvese, Zakariás Eszter „A Harag Napja” című magyar-angol-spanyol koprodukcióban kapott szerepet. Azóta le is forgatták Eszter jeleneteit, ahol mint Monica, a kormányzó szobalánya szerepelt. Lepe mint hírlik, teljesen beájult attól, mikor meghallotta, hogy a kormányzót, Brian Blessed a Star Wars: Episode 1-ból, és számos Shakespeare filmből ismert színész játszotta.

Balkan Fanatik - Lepe (Balkan Fanatik) kedvese egy újabb szerepben

Eszternek Christopher Lamberttel is voltak jelenetei, hiszen filmbeli szerepe szerint Lambert a kormányzónak dolgozik, neki szolgáltat jelentéseket a filmben történő rejtélyes gyilkosságokkal kapcsolatban. „Nagyon vártuk a forgatást, mert Eszter legutoljára a „Frida” című filmben szerepelt és már nagyon hiányzott neki a színészkedés”- nyilatkozta Lepe.

fkriszta

2005. 04. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 04. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lepe (Balkan Fanatik) kedvese egy újabb szerepben cikk képei
Balkan Fanatik - Lepe (Balkan Fanatik) kedvese egy újabb szerepbenBalkan Fanatik - Lepe (Balkan Fanatik) kedvese egy újabb szerepben