Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

R-port: Amerikai kiruccanás

R-port - R-port: Amerikai kiruccanás

Az R-Port zenekar a közelmúltban, Amerikában járt. Rengeteg élménnyel gazdagodtak a fiúk a messzi földrészen: volt vizitúra krokodilokkal, némi kaszinózás Las Vegas-ban és egy fantaszikus zenei élmény, Celine Dion koncertjére látogattak el.

A Rakonczai fiúk ismét világot láttak. Útjuk ezúttal Amerikába vezetett, ahol sok-sok élménnyel gazdagodtak. Az egyik nap Everglades nevű mocsaras vidéken vettek részt egy vízi túrán, aminek a fő látványossága a krokodil állomány. Ha még az állatok csak a mocsárban maradtak volna nem is lett, volna baj, de amikor a fiúk a parkolóba igyekeztek az autójukhoz akkor döbbenten látták, hogy egy krokodil pihen a kocsi mellett. A fiúk még időben szóltak az állatgondozónak, aki aztán visszaterelte a krokodilt a mocsárba.

R-port - R-port: Amerikai kiruccanás

De nem hagyták ki Las Vegast és annak híres kaszinóit sem a fiúk. Igaz, itt sajnos nem sok szerencsével jártak. Viszont sikerült jegyet szerezniük Celine Dion koncertjére, akit a világhírű Cezar Pallas -ban láthattak. A teltházas koncert óriási élmény volt a Rakonczai testvérek számára. Amit viszont igazán csak kevesek mondhatnak el magukról, hogy oda ülhettek Elton John piros zongorája mellé. A Celine Dion koncert után sikerült bejutniuk a backstage-be, ahol a show szinte összes szereplőjével talákozhattak. Kivétel sajnos Celine.

A Rakonczai fiúk időközben épségben hazatértek. Immár feltöltődve energiákkal vágnak neki hamarosan a harmadik R-port lemez munkálatainak. Az új album - ha minden igaz - ősszel kerül a boltokba, de már az előzetes tervek szerint az új dal bemutatója már a nyár második felében várható.

fkriszta

2005. 04. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 04. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Sziszi 2005. 05. 26. 10:46
BAromi jó nekem tetszik!
Vendég 2005. 09. 07. 7:31
Két hangtalan barom , majd csak elfelejtik öket , nem lehet mindenkit be csapni !!!
Vendég 2005. 09. 08. 9:52
Szia kedves Guest nincs igazad.
szilvia 2005. 09. 08. 10:03
Sziasztok! na bejelntkeztem.Szerintem is klassz a cikk. és nem két hangtalan baromrol van szó.ha esetleg valakinek van Egy nélkülözhetö R-port psztere kérem jeleze nagyon hálás leszek neki köszike. Szilvia

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

R-port: Amerikai kiruccanás cikk képei
R-port - R-port: Amerikai kiruccanásR-port - R-port: Amerikai kiruccanás