Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Egy új őrület: B.W.O.

B.W.O. - Egy új őrület: B.W.O.

B.W.O. azaz Bodies Without Organs. A skandináv trió "Sixteen Tons of Hardware" című dala látványos ütemben hódítja meg az európai sikerlistákat. Már hazánkban is láthatjátok a nem túl mindennapi csapat retró stílusú klipjét.

Bodies Without Organs - a skandinávok legújabb őrülete hozzánk is megérkezett. "Sixteen Tons of Hardware" című daluk egyre többet hallható a hazai rádiókban, a zenecsatornán pedig nap mint nap elcsíphetjük a retró stílusú csapat klipjét.

A stockholmi elektro- pop trió még 2003. őszén alakult, amikor Alexander Bard találkozott a 22 éves Martin Rolinski-vel, aki akkortájt a Gothenburg-i Chalmers Egyetem mérnök hallgatója volt, s kinek énektehetségére pár hónappal korábban figyeltek fel egy karaoke est során. Hamarosan Anders Hansson producer is csatlakozott hozzájuk, s végül Marina Schiptjenko billentyűssel kiegészülve alakították meg ezt a csapatot.

B.W.O. - Egy új őrület: B.W.O.

A dalszövegeket elsősorban Alexander Bard és Anders Hansson írja, de rájuk hárul az összes menedzseri teendő is. A páros már a '90-es évek közepe óta ismert a skandináv zeneiparban, ahol már komoly ismertséget könyvelhetnek el. Korábbi nemzetközi sikereiket olyan híres előadók menedzselésével és dalainak megírásával aratták, mint az Army Of Lovers, Vacuum, Alcazar, vagy akár Cher, Christina Aguilera és Jessica Simpson egy-egy dala.

A B.W.O (Bodies Without Organs) Svédország egyik legjelentősebb svéd exportcikkévé nőtte ki magát , s számos országban ostromolja a toplistákat.

fkriszta

2005. 04. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 04. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 04. 16. 10:47
El se olvastam!! :)
Vendég 2005. 04. 16. 14:41
Jók csak ne kövessék az O-zone példáját
Vendég 2005. 04. 19. 21:27
Army of lovers rajongóknak kötelező tananyag!
Vendég 2005. 05. 13. 16:35
Imádom ezt a zenét!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Egy új őrület: B.W.O. cikk képei
B.W.O. - Egy új őrület: B.W.O.B.W.O. - Egy új őrület: B.W.O.