Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Disco Express új kiadó szárnyai alatt

Disco Express - A Disco Express új kiadó szárnyai alatt

A Disco Express végre új kiadót talált, melynek köszönhetően már biztos, hogy ez év őszén napvilágot lát új lemezük. Ennek első beharangozója lesz a Plaza-angyal című dal, melyhez készült videoklipet májustól láthatjátok.

A Disco Express hosszas kiadókeresés után végre leszerződött, 2005. áprilisában írtak alá lemezszerződést a Magneotonnal. A miskolci csapat csaknem 10 éve alakult azzal a szándékkal, hogy az akkor éppen halott dallamos rockzenét visszahozza a köztudatba. A kezdetek kezdetén discoslágereket dolgoztak fel dallamos rock zenei köntösbe öltöztetve, helyenként ironikus és humoros magyar szövegekkel, melyekkel meghódították a hazai koncertközönséget. A kiadókkal azonban eddig még nem volt nagy szerencséjük, csak egy maxijuk és egy albumuk (Disco Accident - The Greatest Hits, 2002.) jelent meg az évek során. Az azóta eltelt időszakban a glam-rockerek több alkalommal is körbekoncertezték az országot, és növelték rajongótáborukat klubokban ugyanúgy, mint a nagyobb rendezvényeken, fesztiválokon.

Disco Express - A Disco Express új kiadó szárnyai alatt

Most - a második lemez munkverziójának meghallgatása után - a Magneoton Kiadó látott bennük fantáziát és elkötelezettséget, így áprilisban leszerződtették őket. Az ősszel várható új album a hírek szerint már elsősorban saját dalokat sorakoztat majd fel. Ennek előfutáraként pedig már elkészült a videoklip a "Plaza-angyal" című dalra, mely már májustól látható lesz a hazai zenecsatornán. A lemezelőzetes buli pedig május 15-én lesz a budapesti Wigwamban. Készüljetek! Tovább robog a Disco Express!

fkriszta

2005. 04. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 04. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 04. 13. 10:36
Nagyon örülök, hogy sikerült végre kiadót találnotok.Egy barcikai rajongó az Eleven énekese Paul
Vendég 2005. 04. 13. 13:13
iszonyú jó bulikat csinál az együttes remek hangulattal,jó zenével, ennek össze kellett jönnie:)))))) honey
Vendég 2005. 04. 13. 21:14
tudom hogy nem ide tartozik de én az Eleven-t is szeretem csak szeretnék több számot hallani... Paul ,talán te segíthetnél.........Heni
Vendég 2005. 04. 14. 18:37
Tudtam hogy már egy ideje kiadót kerestek,mondtam is Mészinek hogy kiadom én :)) Amugy ha minden igaz az uj album szeptemberben jön ki.Biztos forrásbol tudom.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A Disco Express új kiadó szárnyai alatt cikk képei
Disco Express - A Disco Express új kiadó szárnyai alattDisco Express - A Disco Express új kiadó szárnyai alattDisco Express - A Disco Express új kiadó szárnyai alatt