Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Készül Lola lemeze!

Lola - Készül Lola lemeze!

Lolát az Eurovíziós Dalfesztivál hazai selejtezőjén, majd döntöjén ismerhette meg a nagyközönség. A 16 éves lány immár első nagylemezén dolgozik, melynek producere nem más mint Rakonczai Viktor. Az első maxi a Dalfesztiválon előadott szám lesz, a "Szerelem" című szerzemény.

Lola első maxilemeze „Szerelem” címmel lát hamarosan napvilágot. A dal Rakonczai Viktor és Valla Attila szerzeménye, melyet elsőként az Eurovíziós Dalfesztiválon hallhattuk. Nem panaszkodhat a fiatal lány, hiszen mint a Dalfesztivál legifjabb indulója, elég nagy rajongótáborra tett szert az elmúlt hetekben, többek között az a interneten több Lola fanclub és fórum alakult már. Az ifjú tehetség hamar elnyerte a közönség bizalmát.

Lola - Készül Lola lemeze!

Lolát már most 2005. év nagy reménységének tartja a szakma. Olyan nevekkel dolgozik együtt első nagylemezén, mint Rakonczai Viktor, Rácz Gergő (ex VIP), Rakonczai Imre, Valla Attila, Chris (Vision), Rönky Fruzsina, Suták Zsolt vagy Ifj.Malek Miklós. Az első maxit nyár elejére tervezik, a debütáló albumot pedig szeptemberben ismerheti meg a közönség. A lemezen egy nagyon szép feldolgozás is szerepel majd, a sokak számára is ismerős Házibuli 2 főcímdala.

fkriszta

2005. 04. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 04. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 04. 13. 14:59
Nagyon jó ez a kiscsaj!
Vendég 2005. 04. 18. 21:46
egyszerű Alizée-koppintás
Vendég 2005. 04. 19. 12:58
Ja főleg ,hogy az Alizee nem így néz ki!!!Gratulálok a hozzá szólónak!!
Vendég 2005. 05. 02. 13:26
Hmmm... Ismerem ezt a csajt. Egyszer mar osszetorte a szivem. De most ahogy ránézek mennyit változott, ugy érzem h nincs ertelme az eletemnek hogy nem szulettem elég jonak neki. :( Kellett idejonnom, most 1 hetig ezt fogom érezni! Nincs valakinek 1 folos stukkere? Nameg kéne 1 golyo is.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Készül Lola lemeze! cikk képei
Lola - Készül Lola lemeze!Lola - Készül Lola lemeze!