Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney Spears babát vár

Britney Spears - Britney Spears babát vár

Több hónapon át tartó találgatások után, most már biztos, hogy Britney anyuka lesz. Egy hivatalos közleményben tudatta rajongóival, hogy hamarosan gyermekáldásnak néz elébe.

Most már vége a találgatásoknak, hivatalos közleményben hozta nyilvánosságra a hírt Britney, miszerint anyai örömök elé néz. „Eljött az idő, hogy végre megosszam ezt a csodálatos hírt mindenkivel”- írta ki hivatalos honlapjára Britney Spears.

Tette mindezt azután, hogy az elmúlt hetekben keményen bírálta az amerikai sajtót, mivel testsúlya növekedéséből elsősorban terhességre mertek következtetni. A „Star” és a „US Weekly” magazinok szerint Britney már három hónapos terhes, többször látni vélték nőgyógyászánál, ahova állítólagosan a terhességi vizsgálatok miatt igyekezett. De látványos elhízása is erre utalt, jó pár kép járt körbe az interneten, ami ezt alátámasztotta.

Britney Spears - Britney Spears babát vár

Hogy megállítsa a pletykákat, úgy döntött, hivatalosan hozza nyilvánosságra az igazságot. Mindezt Britney szóvivője is megerősítette, a honlapon szereplő nyilatkozatot Britney saját kezűleg írta és megfelel a valóságnak, nem hackerkedéssel állunk szemben.

A hír várhatóan a rajongókat sem fogja meglepni, hiszen Britney esküvője óta rendszeresen beszélt arról, hogy mennyire vágyik családra és nem kevésbé, elege van a körülötte folyó őrületből, legszívesebben hosszabb időre kiszállna a zenei életből. A honlapján egyébként az anyaságról is beszélt. „Sose gondoltam, hogy valaha ki fog ilyesmi csúszni a számon, de nagyon élvezem, hogy nem kell annyit dolgoznom. Ahhoz, hogy jó édesanya legyek, százszázalékosan a kisbabára kell koncentrálnom, az anyaság főállás. Én szeretném felnevelni a gyermekeimet és szeretnék ott lenni az életük minden meghatározó pillanatában, nem fogom hagyni, hogy baby sitterek neveljék fel őket.”

Párjának, Kevin Federline-nak már van két gyermeke előző házasságából, a 2 éves Kori és a 8 hónapos Kaleb, úgyhogy ő már gyakorlott apukának számít.

fkriszta

2005. 04. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 04. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 04. 13. 13:52
a cikk jó, a baba meg tőlem van
Vendég 2005. 04. 14. 15:30
Szasztok skacokhol lehet letölteni az Everytime szövegét angolul?
Vendég 2005. 04. 15. 8:36
Britne Spears az egyik legjobb énekes.Imádom a dalait.
Vendég 2005. 04. 15. 13:30
nem mertek felmenni erre az oldalra!!!!!!!!!!!!www.wizardok.try.hu

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Britney Spears babát vár cikk képei
Britney Spears - Britney Spears babát várBritney Spears - Britney Spears babát vár