Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney Valóság Show?

Britney Spears - Britney Valóság Show?

Még csak ki sem hűlt a friss hír, hogy a tini-idol popsztár babát vár kedvesétől, újabb meghökkentő bejelentéssel hívja fel magára a figyelmet az álompár: a titokban közösen eltöltött időszak alatt készült videókból Britney Reality Show készül.

A speciális, egy órás premier vetítését szerdán tartották. A sorozat (melynek címében Britney és Kevin még nem állapodott meg) végigköveti a párt a az eljegyzés pillanatától a mézesheteken, tartalmazva néhány privát home-videót melyet saját kézikamerájukkal készítettek.

"Tudvalevő, hogy bármennyire is óvatosak voltak, a sajtónak és az internetes fórumoknak köszönhetően a közvélemény majdnem minden pillanatukról tudott, ezzel együtt több pletyka is felröppent" - nyilatkozta a sorozatot leszerződtető UPN filmtársaság igazgatója - "De most először a rajongók milliói első kézből láthatják és hallhatják Britney s Kevin meséjét."

Britney Spears - Britney Valóság Show?

A sorozatot május 24-én kezdik vetíteni a külföldi csatornák.

Ferenczi Attila

2005. 04. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 04. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 04. 19. 14:01
mióta terhes Britney? nem is tudtam! köszönteni fogom a világon. előre is puszilom!!!!!!!!
Vendég 2005. 04. 22. 20:16
britneyt utálom egy hülye kis ribanc legszivessebben megtépném!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja és utálom!%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a teljesítménye:-99999999999% szarul énekl és egy hisztis ribanc!!!!!!!!!!!
Vendég 2005. 04. 22. 22:29
remélem Magyarországon is le fogják vetíteni.... engem nagyon érdekel...azért ,mert nem szerettek valakit az nem azt jelenti,hogy pocskondiázni kell.lehet,hogy ribanc,de nagyon sokan akarnának úgy kinézni,mint ő és olyan Malibui villát.Nomeg akik kis Justin rajongók,azok is irigyelhettek,hogy egyáltalán Britneyvel szexelt...nem pedig velük:DDDDD szánalmasak az emberek.Ehez értetek,hogy lefikázzátok a másikat,de sürgősen ajánlom,hogy elöször ti nézzetek a tükörbe,s amig nem néztek ki nála jobban,s nincs annyi pénzetek,s nincs olyan hangotok akkor addig pofa be.amúgy én nem Britney fan vagyok,de mégse pocskondiázom,mert nekem volt gyerek szobám,s az én szüleim nem ezzel büszkélkednek,hogy a gyerekük ide-meg oda szól,ezzel csak a saját szegénységi bizonyitványotokat mutatjátok be... Szörnyű......
Vendég 2005. 04. 23. 16:26
Én imádom Britneyt!!! Remélem nálunk is le fogják vetíteni a valóság showt!!!!!!! Lilla

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Britney Valóság Show? cikk képei
Britney Spears - Britney Valóság Show?Britney Spears - Britney Valóság Show?