Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Még azt mondják, hogy az élet nem Hollywood!

GEG - Még azt mondják, hogy az élet nem Hollywood!

Váratlan fordulattal most jelent meg a GEG együttes első nagylemeze a fiúk pedig rögtön a figyelem középpontjába kerültek. Ha valaki netán ismerősöket fedezne fel a tagokban, nem véletlen hiszen az egykori 4 You tagjairól van szó, természetesen új név alatt.

Három hétköznapi fiatalember, Levi (Kiss Levente – A szövegcentrikus), Giovanni (Erb Virgil – A Big Brother és Király Linda Club song c. dalának szerzője) és Sanyi (Csík Sándor – A fáradhatatlan táncos, A közönség megmozgatója) egyik reggel arra ébred, hogy életük 180 fokos fordulatot vesz. Azon a bizonyos napon találkoznak egymással, és elhatározzák, hogy Hárman együtt folytatják, zenekart alapítanak. Rá kell jönniük, hogy az életben semmi sincs úgy, mint ahogy azt a filmeken láthatjuk. Hollywood csupán egy látszatvilág, ami merőben más, mint a valóság. Angyalarcú álarcban mosolyog mindenkire, de Néhány év után már csak Fájó emlék marad mindenkiben. Be kell látniuk, hogy Az élet nem Hollywood. Hiába a Zeneművészeti Főiskola diplomája, hiába a tehetség, a kitartó munka, mindez kevés a boldoguláshoz. Egyszer lent és egyszer fent. Persze ők egy pillanatra sem adják fel álmaikat, Minden éjjel dolgoznak, hiszen a zenélés számukra már kisgyerekként is Szerelem volt, így továbbra is írják dalaikat a szerelemről, bánatról, szenvedélyről, vagyis mindenről, ami az élethez kapcsolható. Végül persze jön a Happy End. Álmodom? – teszik fel a kérdést, amikor rájuk mosolyog a szerencse, és valóra válik életük nagy álma, a GEG.

Elkészül az első kislemezük Szólj rám! címmel, amit követ a komplett album, a videóklipek, koncertek, ahol nem mindennapi látvánnyal nyűgözik le egyre népesebb rajongótáborukat, de ezt már inkább látni kell.

GEG - Még azt mondják, hogy az élet nem Hollywood!

Csík Sándor - a Nox énekesnőjének hangképző tanára - természetesen tanítványával tart az Eurovision Dalversenyre, de saját magát sem hanyagolja el, hiszen most készül a Fővárosi Operett Színháznál második meghallgatására, mivel az elsőn már sikeresen túl van. Ha pedig Sanyi miatt a csapat egy pár napos kényszerpihenőre kényszerül a többiek is megtalálják a teljes kikapcsolódást. Giovi ez idő alatt Mexikóba készül. A Big brother főcímdalát, Király Linda és most már a GEG slágereit jegyző fiú saját bevallása szerint meg is érdemli az utazást, mert a csapat zeneszerzőjeként az elmúlt két évben szinte csak a nagylemezzel foglalkozott. És Levi – a harmadik tag - sem bosszankodik, hiszen az utóbbi időben szinte csak a különböző próbák tették ki az életét, és így nagy szerelmét a focit kicsit elhanyagolta.

- Örülök, hogy végre le tudok menni a kis csapatommal a pályára rúgni egy kicsit a bőrt, és a Bajnokok Ligája újabb fordulóira is kíváncsi vagyok.

Szóval a fiúk egy hetet pihennek - ez esetben nem együtt, bár általában nyaralni is szívesen mennek együtt. Tavaly nyáron, Korfun voltak. A pihenés pedig rájuk is fér, hiszen jönnek a szabadtéri programok és már most elég zsúfolt a fiúk naptára a nyári felkérések miatt.

Jónap Tamás

2005. 04. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 04. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 04. 22. 17:04
nehéz lehetett átkopyzni a managament sajtóanyagát..
Vendég 2005. 04. 24. 13:11
Csak nem abban a megtiszteltetésben részesültek, hogy a Nox előtt ugrabugrálhatnak? Ez ám a karrier......
Vendég 2005. 04. 26. 7:27
Jó cikk,de szerinzem valami sokkal fontosabb vagy érdekesebb dolgokat kellett volna irni az énekesről.Nagyon szeretem őket ,és ha lehet róla szó,ha tudnátok küldeni valamit róluk,akkor létszi tegyétek ezt a www.veronika00@freemail.hu !!! Előre is köszönöm nektek!!!! Puszi:Veronika
Vendég 2005. 04. 26. 7:27
Jó cikk,de szerinzem valami sokkal fontosabb vagy érdekesebb dolgokat kellett volna irni az énekesről.Nagyon szeretem őket ,és ha lehet róla szó,ha tudnátok küldeni valamit róluk,akkor létszi tegyétek ezt a www.veronika00@freemail.hu !!! Előre is köszönöm nektek!!!! Puszi:Veronika

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Még azt mondják, hogy az élet nem Hollywood! cikk képei
GEG - Még azt mondják, hogy az élet nem Hollywood!GEG - Még azt mondják, hogy az élet nem Hollywood!