Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eleven Hold: Klippremier és lemezbemutató koncert!

Eleven Hold - Eleven Hold: Klippremier és lemezbemutató koncert!

Április 26-án, 16 órától látható először az Eleven Hold hivatalos honlapján (www.elevenhold.hu) a zenekar vadonatúj klipje, amely a Cserélnénk magunkkal album első képi anyaga. Címe: Ha így állunk, arra.

A tagok a dalról és a klipről:

Nap:
Ez a szöveg dühös picit a szerelemre. Nem beletörődő, hanem megértő személy szavai ezek. Nem olyané, aki azt mondja, "Jó napot, biztos úr!" miközben a háta közepére kívánja, hanem olyané, aki kívül lázad, és belül nem haragszik az emberre, aki csak a szent elkerülhetetlen előtti meghajlást tartja nehéznek.

Gyuszi:
Ez egy húzós, gyors dal, amely kicsit talán az agresszióról szól. Nap azt énekli: Tépj szét, nem baj ha gyűlölsz, a pénzedért megteheted! Szidj még... Egy durva pop-rock csapást készülünk mérni!

Zsófi:
Az új lemez első klipjével egy "zúzós" koncerthangulatot próbálunk átadni, mely az egész harmadik album hangulatát jellemzi.

A filmet Herkó Attila és stábja a Umatik, az elmúlt évek legjobb magyar klipjeit készítő stáb forgatta az Erzsébet téri Gödörben, amely helyszíne az Eleven Hold pénteki (április 29-i) lemezbemutató koncertjének.

Gab

2005. 04. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2005. 04. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 04. 26. 4:36
egy rakás szar.
Vendég 2005. 04. 26. 12:27
Csengőhangkészítéssel, videojátékkok készítésével foglalkozó zenészeket és magánszemélyeket keres informatikai cég. Érdeklődni: 06 70 255 5236 vagy 06 20 423 1860
Vendég 2005. 04. 26. 13:47
Idézet az Eleven Hold-hírlevélből: "Az Eleven Hold gőzerővel készül a pénteki (április 29-i) gödrös bulira. A lemezbemutató koncerten barátunk, Jamie Winchester fog segíteni nekünk néhány dalt előadni és Bérczes Viktor zongorás kíséretére is számíthattok. Ezen kívül nagy közös kedvencünktől, a U2-tól is lesz valami meglepetés!"
Vendég 2005. 04. 26. 13:52
Jó a cikk, de már szívesebben olvasnék egy interjút! Múltkor azt írtátok, majd készítetek...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Eleven Hold: Klippremier és lemezbemutató koncert! cikk képei
Eleven Hold - Eleven Hold: Klippremier és lemezbemutató koncert!