Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bartók Krisztián lemeze célegyenesben

Megasztár TV2 - Bartók Krisztián lemeze célegyenesben

A Megasztár első szériájának kiesője ígérte, hogy lemezt fog készíteni, hamarosan ez már tény lesz, nem holmi ígéret. A korong első kislemezéhez (Forradalmat minden éjjel) már el is készült a klip Galler András, alias Indián rendezésében.

Mivel Indián napjaink talán legtöbbet foglalkoztatott rendezői közé tartozik, a forgatási idő megválasztása kissé elhúzódott. Szerencsére, még mielőtt végleg kenyértörésre került volna a sor, Indián korábbi munkái meggyőzték Krisztiánt, hogy érdemes várni, itt valami nagyon nagy dolog készül. A „Forradalmat minden éjjel” és a Forradalom lemez is a 80-as évek hangulatát idézi. A kislemezhez készült klip elég Boy George-osra sikeredett, akárcsak Krisztián imidzse. Talán ezért lesz jó az anyag. Sosem lehet tudni miből lesz nagy durranás.

Jónap Tamás

2005. 04. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 04. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 05. 03. 16:09
tehetséges fijú ez a krisztiján...naon bejön az énekhangja...a stílusa ugyan hagy 1 kis kivetnivalót,eléggé lerí nemi beállítottsága,de ez nem lényeg ien nagyszerű szám mellettt...sok sikert neki
Vendég 2005. 05. 03. 16:14
Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!Krisz!!!
Vendég 2005. 05. 06. 15:51
egyszerüen nagyon jo lett a videoklip és a pasirol nem is beszélek, iszonyat jo pasi sziszko
Vendég 2005. 05. 08. 9:28
fos

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Bartók Krisztián lemeze célegyenesben cikk képei
Megasztár TV2 - Bartók Krisztián lemeze célegyenesbenMegasztár TV2 - Bartók Krisztián lemeze célegyenesben