Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megasztár győztese: Molnár Ferenc Caramel

Megasztár TV2 - Megasztár győztese: Molnár Ferenc Caramel

A szombati döntő helyszínén, a Sportarénában már este fél nyolckor óriási tömeg és fülsiketítő zaj fogadta a érkezőket: több mint tizenkétezer rajongó jött el, hogy drukkolhasson Palcsó Tamásnak vagy Molnár Ferenc Caramelnek, netán azért, hogy ismét láthassa együtt a nagy csapatot. Megérzések szerint zajlott a tehetségkutató fináléja.

Korábban csak találgatni lehetett, hogy Palcsó vagy Caramel lesz a befutó. A legnagyobb rajongótábora Palcsó Tamásnak volt, de a verseny lényege, mégis a tehetség. Caramel hangja pedig tökéletes. Igazi versenyhelyzet volt, amikor ugyanazt a számot, Demjén Ferenc Jégszív c. szerzeményét adták elő. Némelyik produkció Palcsónak sikerült jobban, volt, amelyik Caramelnek. A duett - a The Ebony and Ivory - volt a negyedik és utolsó alkalom, amikor megmutathatta a két különböző korú, stílusú énekes, hogy mit tud.

Megasztár TV2 - Megasztár győztese: Molnár Ferenc Caramel

Újra együtt a csapat

A szombat esti showban újra szerepeltek a kieső tagok is, és igazi csapatszellem uralkodott miközben a dalokat együtt előadták. A zsűritagoknak most kevés szerep jutott, de mikor véget ért a buli Pély Barna és Soma is könnyekkel küszködve örült Caramel győzelmének.

Megasztár TV2 - Megasztár győztese: Molnár Ferenc Caramel

Caramel a győztes, közeledik az első lemeze

A döntő végén Caramel meghatottan énekelte el kedvenc saját dalát. Utána sem széledt szét a stáb: óriási bulin ünnepelt a csapat. A versenyzők nem búcsúznak egymástól, hiszen még találkoznak a Megasztár-koncerteken. Májusban pedig lesz egy Megasztár-gála, ahol további meglepetések várhatók.

Mindamellett, hogy a második széria is egy hatalmas biznisz volt, megérte végigkövetni a versenyzőket. Tóth Gabi és Palcsó Tamás nevekkel nem most találkoztunk utoljára.

Forrás: TV2, MTI
Fotók: TV2

Jónap Tamás

2005. 05. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 05. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 05. 01. 17:49
A cigányok nyomkodták többet a telefonjukat.
Vendég 2005. 05. 01. 19:38
Palcsó jobb volt. Gyönyörűen énekelte a Demjén dalt, míg Caramel csak próbálta, de nálunk annyi a sznob, hogy ezt se meri senkise kimondani. A többi dalban is jobban tetszett. Caramel "betegségétől" meg már égnek áll a hajam, így bepalizni mindenkit. Ezt tudja a gyerek profin.
Vendég 2005. 05. 01. 21:13
Szerintem megérdemelten nyert Caramel! Gratulálok Neki!
Vendég 2005. 05. 01. 21:32
Vegyél majd sok-sok Caramel lemezecskét, aztán élvezd, ha szórakoztat.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Megasztár győztese: Molnár Ferenc Caramel cikk képei
Megasztár TV2 - Megasztár győztese: Molnár Ferenc CaramelMegasztár TV2 - Megasztár győztese: Molnár Ferenc CaramelMegasztár TV2 - Megasztár győztese: Molnár Ferenc Caramel