Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nem ciki fiúzenekarban énekelni

GEG - Nem ciki fiúzenekarban énekelni

A GEG együttes első nagylemeze apropójából dübörög az életük- rengeteg helyre hívják őket országszerte fellépni. A utolsó fellépésük múlt hétvégén Balatonlellén volt, ahol is bemutatták új műsorukat, ahol a Szólj, rám c. slágerüket már nem csak „hamarosan dúdolta” a közönség, hanem már együtt is énekelték velük.

Már a színpadon felfigyeltek a srácok egy ittas állapotban lévő társaságra, akik mindenáron tudatni akarták, hogy nem kifejezetten a fiú csapatokat kedvelik. Mindaddig nem is volt probléma, amíg a rajongók autogrammért rohamozták meg a GEG-es fiúkat, de hát nem minden történtet végződik Happy End-el… A „vezérbika” egyszer csak közéjük tört, és Leventének esett, de ő nem futamodott meg, és mire már elfajultak volna az ütések, a biztonsági emberek szedték szét őket.

GEG - Nem ciki fiúzenekarban énekelni

Egyébként a csapat a Balázs show pár hét múlva kerülő adásában is bebizonyítja - Nagy Feró „vendégeként”- hogy igenis felvállalható egy fiúcsapatban énekelni, hiszen képzett zenészekről van szó, akik saját maguknak írják a dalokat, és évek óta bizonyítják, hogy élőben is tudnak zenélni.

Jónap Tamás

2005. 05. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 05. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 05. 08. 21:40
Tiszteletel szeméjes véleményem felgéne szüntetni finomapbanszolva.
Vendég 2005. 05. 09. 8:09
nyári károly énekelte először ezt a dalt. És úgy tudom ő is írta. Nekik ehhez semmi közük
Vendég 2005. 05. 09. 12:59
Az egyik srác régen hit gyülekezetében volt a dicsétben,hogy tudja öszeegyeztetni ezt a zenét az istentiszteleti dalokkal?
Vendég 2005. 05. 10. 9:22
Hi! Tökéletesen fogalmaztál, régen a hit gyülekezetében volt, de az már jó régen volt. Személy szerint kb. 3 éve, vagy hosszabb ideje nem is láttam arrafelé, de ez még nem jelent semmit... Sokan megtérnek, aztán eltűnnek, folytatják a karrierjüket, mintha semmi sem történt volna, majd végül rájönnek, hogy nem csaphatják be saját magukat, és visszajönnek...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Nem ciki fiúzenekarban énekelni cikk képei
GEG - Nem ciki fiúzenekarban énekelniGEG - Nem ciki fiúzenekarban énekelni