Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Zserbó még mindig sikeres

Zserbó - A Zserbó még mindig sikeres

Több héttel a megjelenés után a MAHASZ albumeladási lista igen előkelő helyén áll a Zserbó együttes Nagy Zserbó Lemeze. Zsanett, Dávid és Tamás üstökösként robbant be a hazai zenei életbe.

Olyan előadókat előznek meg az eladási listán, mint az Operaház Fantomja filmzenealbum, Jennifer Lopez új lemeze, vagy éppen a Rómeó és Júlia c. musical zenéje. A csapat hamarosan több televíziós műsorban is feltűnik, valamint országos promóciós körútra indulnak a lemez népszerűsítése kapcsán.

Jónap Tamás

2005. 05. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 05. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 05. 07. 20:38
Sziasztok! Köszönjük, hogy már második hete ott lehetünk az élvonalban(még mindig MAHASZ 5.)! Reméljük, hogy feljebb is kerülhetünk még a listán.. De az az igazság, hogy ezzel is nagyon-nagyon meg vagyunk elégedve, mert elég ritka dolog az, hogy egy kezdő együttes akár az első tízbe is bekerüljön, és nekünk (általatok) sikerült!Úgyhogy köszönjük mégegyszer!*A médiakörút nagyon sikeres volt, rengeteg helyre eljutottunk(Kecskemét, Kkfháza, Szentes, Szeged, Pécs, Kaposvár, Zalaegerszeg, Eger, Kazincbarcika, Miskolc...), és még fogunk is! Legközelebb Győr, illetve Debrecen irányba megyünk! Tehát érdemes figyelni az újságokat, helyi TV csatornákat!* A honlapunk sajnos még mindig nem indult el, de ígérem utánajárok, és megteszem amit lehet! Addig is írjatok szorgalmasan ide! Üdv mindenkinek! Tamás (Zserbó)
Vendég 2005. 05. 08. 13:20
Jaj de gáz........most azt hiszed hogy nemtom mit........GÁZOK VAGYTOK.................No comment, ezt nem szabadna ide berakni se........KALAP SZAR!
Vendég 2005. 05. 10. 10:42
Gratulálok, ez még nekem is tetszik ( egy 40-es anyuka)
Vendég 2005. 05. 10. 13:48
Némely dal igazán jó és így megismerheti néhány fiatal ezeket a számokat, amit egyébként nem hallgatna meg. A másik oldalról megközelítve nem mindegyik dal kellett volna így meg csinálni!Pl.:A lehetsz király- eredetiben a legjobb!De hajrá tehetségesek!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A Zserbó még mindig sikeres cikk képei
Zserbó - A Zserbó még mindig sikeres