Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Club 54: Nikit castingolták az új klipben

Club54 - Club 54: Nikit castingolták az új klipben

„Csukd be szemed” címmel új videóklipet forgatott a Club 54 együttes. Niki, Jack és Némó új klipjét, ahogyan az előzőt is, Lóth Balázs rendezte. A történet egy castingon játszódik, ahol is a srácok mint zsűritagok válogatnak, s épp sorra kerül Gallusz Niki.

A sztori mint várható csattanóval végződik, amit persze még nem árulhatunk el. Mindez a Club 54 korábbi klipjeihez hasonlóan kellően igényes formában forgatva, többek között jó pár stylist dolgozott a fiatalok küllemén: Némó bevallása szerint legalább tízszer öltöztek át a forgatás folyamán. A videó másik különlegessége, hogy a fiúk nemkevés munkával egy táncos koreográfiát tanultak be Niki segédletével, ami persze nem kevés akadályba ütközött, hiszen a két fiú nem éppen tánctudásával sziporkáztatja rendszeresen a nagyérdeműt. De némi gyakorlás után szépen – lassan belejöttek a táncjelenetekbe. Természetesen, ahogy az eddigi Club 54 klipeket is, ezt is filmre forgatta a csapat. A munkálatok reggel 8-tól este 8-ig tartottak. Igaz, nagyon sürgette a tempót az, hogy pont ezen a napon volt a Fonogram díjkiosztó gála, ahol is a csapat „Az év albuma” kategóriában volt nominálva és nem szerettek volna elkésni e jeles eseményről. A klipforgatás legemlékezetesebb pillanatait az alábbi képgalériával örökítették meg.

Club54 - Club 54: Nikit castingolták az új klipben

A Club 54 nagyon sikeres évet tudhat maga mögött, hiszen az idei összes díjkiosztón a jelöltek között szerepeltek. Az új videó és maxilemez megjelenése május végére várható „Csukd be a szemed címmel”, ami a „Mégegyszer”albumról sorban a harmadik kislemez megjelenés.

Fotók: Bársony Bence

fkriszta

2005. 05. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 05. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 05. 12. 11:36
Két embernek kéne összetartani az énekesnőt , annyira játsza magát!!! A sulinkba sokan Útálják velem az élen . A srácokat sajnálom akik vele vannak!!!
Vendég 2005. 05. 12. 11:36
Két embernek kéne összetartani az énekesnőt , annyira játsza magát!!! A sulinkba sokan Útálják velem az élen . A srácokat sajnálom akik vele vannak!!!
Vendég 2005. 05. 12. 13:39
Az biztos,hogy nehéz természete lehet. Igazán nekem sem szimpatikus elég agresszívnek tünik a csaj. A fiúk cukik. Nagyon fura ez a lány.
Vendég 2005. 05. 12. 23:19
Tiszta RETRO feeling a ruhájuk...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Club 54: Nikit castingolták az új klipben cikk képei
Club54 - Club 54: Nikit castingolták az új klipbenClub54 - Club 54: Nikit castingolták az új klipbenClub54 - Club 54: Nikit castingolták az új klipbenClub54 - Club 54: Nikit castingolták az új klipbenClub54 - Club 54: Nikit castingolták az új klipben