Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tankcsapda: újból hallani róluk

Tankcsapda - Tankcsapda: újból hallani róluk

Május 28-án szombaton, közel fél éves pihenő után tér vissza a deszkákra a Tankcsapda. Utoljára a debreceni Főnix Csarnokban tartott év végi jubileumi teltházas buli kapcsán hallhattunk róluk, ám most a csend végre megtört.

Beindult a zenekari munka, a PeCsa-buli programjának folyamatos próbálása, párhuzamosan pedig az új dalok, új ötletek összerakása! A visszatérés egyébként kitűnően indult a trió számára, május 3-án az Arany Zsiráf utódjaként megrendezett Fonogram-díjátadón a legfontosabb kategóriában győztek - az Örökké tart című szerzeményt választotta a szakmai zsűri az év dalának.

"Elhatároztuk tavaly év végén, hogy egy időre teljesen kizárjuk a zenekari dolgokat az életünkből, és pihenünk" - mesélte Lukács Laci frontember. "Végre jutott időnk koncertekre járni és még egy keveset, utazni is a nagyvilágban. Személy szerint én a legtöbb időmet a barátaimnak és a családnak szenteltem..." - összegezte Laci az elmúlt időszakot. "Jelenleg naponta több órát zenélünk együtt, írjuk az új dalokat, de természetesen az idén is fesztiválozunk, amit május 28-án a Petőfi Csarnok-os buli előz meg."

A szabadtéri koncert érdekességéről Lukács Laci még annyit árult el, hogy nem egy kiszámítható Best Of programot hallhat majd a közönség, hanem a ritkán játszott dalok kerülnek előtérbe. Időközben harmadik kiadását éli meg a zenekar pályáját feldolgozó Tankönyv, az ősszel megjelenő kislemez után pedig új album a jövő év elején várható!

Gab

2005. 05. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2005. 05. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 05. 10. 9:37
pop
bartu 2005. 05. 11. 20:33
Hát nekem semmi
Vendég 2005. 05. 13. 12:02
AKI SZERETI A TANKCSAPDÁT AZ ROSSZ EMBER NEM LEHET
Vendég 2005. 05. 14. 15:29
!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Tankcsapda: újból hallani róluk cikk képei
Tankcsapda - Tankcsapda: újból hallani róluk