Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elkészült a Back II Black új klipje

Back 2 Black - Elkészült a Back II Black új klipje

Több éves hallgatás után visszatér hazánk kedvenc funky zenekara, a Back II Black. "Tevagyazakitalegjobban " címmel a napokban jön ki a csapat új maxija, amihez a múlt héten forgatták le a videoklipet.

A rendező ezúttal Oláh István volt, aki már több neves hazai előadónak készített klipet, a Back II Black-kel viszont ez volt első közös munkája. Látványos díszletek között egy vidám hangulatú forgatásban volt része a zenekar tagjainak. Egyetlen momentum volt, amitől végig tartottak a srácok, a klip utolsó jelenete, ahol is szépen "eláztatják" a zenekart, vízzel töltötték fel a díszletet. A zenekart hangszerestől ebbe a medencébe ültették be és így vették fel az utolsó képsorokat. Erdélyi András gitáros és Csejtei Tamás basszusgitáros erre az alkalomra külön hangszereket szereztek be, sőt előkerült Bársony Bálint egy régi szaxofonja is, ami most jó célt szolgált. A fiúk szerencsére komolyabb megfázás nélkül megúszták a forgatást, a végeredményt pedig hamarosan láthatjátok a hazai zenecsatornán. Az alábbi képgalériával kaphattok némi előzetest a klipfelvétel legizgalmasabb pillanatairól.

Back 2 Black - Elkészült a Back II Black új klipje

A "Tevagyazakitalegjobban" című dal lesz egyébként az első beharangozója a Back II Black soron következő negyedik stúdióalbumának, ami a tervek szerint szeptember hónap folyamán lát napvilágot.

Fotók: Bársony Bence

fkriszta

2005. 05. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 05. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 05. 17. 21:51
...és melyik év szeptemberében?
Vendég 2005. 05. 17. 23:19
2005. szeptember
Vendég 2005. 05. 18. 13:35
zene halgatasa Danzel
Vendég 2005. 05. 19. 19:12
kabbe

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Elkészült a Back II Black új klipje cikk képei
Back 2 Black - Elkészült a Back II Black új klipjeBack 2 Black - Elkészült a Back II Black új klipjeBack 2 Black - Elkészült a Back II Black új klipjeBack 2 Black - Elkészült a Back II Black új klipjeBack 2 Black - Elkészült a Back II Black új klipjeBack 2 Black - Elkészült a Back II Black új klipjeBack 2 Black - Elkészült a Back II Black új klipjeBack 2 Black - Elkészült a Back II Black új klipjeBack 2 Black - Elkészült a Back II Black új klipje