Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Boltokban a Splash új lemeze

Splash - Boltokban a Splash új lemeze

1998-ban jelentkezett első slágerével az egyik legkiválóbb hazai dance csapat, a Splash ("Hozd el a holnapot"). A szimpatikus duó hamar a közönség és a rádióállomások egyik kedvence lett, köszönhetően olyan méltán népszerű dalaiknak, mint a "Húzz magadhoz, ha fázol!", a "Tedd fel a kezed!" és az "Úgy szállj...".

A Splash (Osz Balázs és Sári Évi) 2002-ben jelentetett meg utoljára nagylemezt, idén azonban Balázs és Évi elérkezettnek látta az időt arra, hogy vadonatúj dalokkal kápráztassák el rajongóikat. Az albumot felvezető maxi ("Elmúlt") után az "Újra" címmel megjelenő Splash 4. stúdióalbuma, mely dallamvilágával, energikusságával a párját ritkítóan népszerű első album népszerűségére tör.

"Változást akartunk. Az elmúlt években sajnos eltűntünk a köztudatból, ami persze nem azt jelenti, hogy nem létezett az együttes. Rájöttünk, hogy újra adnunk kell magunkból azt is, amiért 1998-ban a kezdetekkor megszerették a Splash-t. Ezért harmadik, kissé eklektikusra sikeredett albumunk után, visszanyúltunk saját gyökereinkhez, és amit találtunk azt vegyítettük az az óta átélt élményekkel, s mindezt a lehető legmodernebb hangzással szólaltattuk meg. Remek kis dolog kerekedett belőle... :-)" - foglalja össze Balázs az új album születését.

Az albumon a tíz vadonatúj felvétel mellett igazi csemegének ígérkezik az "Elmúlt" b.craack mix változata, valamint a csapat eddigi talán legnagyobb slágerének, a "Tedd fel a kezed"-nek 2005-ös verziója. Az új dalok közül remélhetőleg ismét sok válik a klubok és a rádióállomások kedvencévé.

Jónap Tamás

2005. 05. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 05. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 05. 24. 16:11
Ez az aztán a hír:(((
Vendég 2005. 05. 29. 14:07
Elcsesztétk a klippet nem kellett volna berakni a "Katkát"de azé jók vagytok
Vendég 2005. 05. 31. 0:02
Uncsik vagytok friss arcok kellenének ..........
Vendég 2005. 06. 01. 10:53
undoritó szar zenét csinál a splash.. fuj

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Boltokban a Splash új lemeze cikk képei
Splash - Boltokban a Splash új lemeze