Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Alizee alias Lola

Lola - Alizee alias Lola

Lolának egyetlen televíziós szereplés elég volt arra, hogy felfigyeljenek rá és a feltűnő hasonlóságra közte és a híres francia tinisztár Alizee között. Azóta számos netes fórum alakult, ahol napi vitatéma lett kettejük hasonlósága.

Lola fotói az Eurovíziós szereplése óta, nagyon kapósak lettek a neten. Több topik alakult, sőt több Lola fanclubok-ról is van tudomásunk. Sőt, többen Őt tartják a magyar Alizee-nek. A két énekesnő között ugyan van hasonlóság külsőleg, viszont zenei stílusuk nagyban eltér egymástól. A külső mellett azért több hasonlóság is felfedezhető köztük, mindketten nagyon tehetségesek és fiatalon kezdték az éneklést. Viszont míg Alizee már befutott énekesnőnek számít hazájában, Lola első nagylemeze csak ősszel lát napvilágot. Az albumon olyan neves szerzők dolgonak, mint Rakonczai Viktor, Kovacsics Ádám(Unique), Sztevanovity Krisztián(Vision)Rácz Gergő, Moldvai Márk, Suták Zsolt, Valla Attila, Rönky Fruzsina. Első maxilemeze hamarosan jelenik meg „Álomtánc” címmel, ami a régi nagy siker, a „Házibuli 2”(Your eyes) főcímdalának átdolgozása. Lolának szakma nagy jövőt jósol, hiszen a tehetsége, énektudása megvan arra, hogy letegye névjegyét a hazai könnyűzenei életben és egy új „tinisztárt” köszönthessünk benne. Ha jobban vissza gondolunk, hazánkban utoljára Szandi és Nika voltak, akik ilyen fiatalon lettek nagyon népszerűek. Azt pedig, hogy Lola hasonlít-e a francia „alteregójára” vagy nem mindenki döntse el maga.

fkriszta

2005. 05. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 05. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 05. 23. 19:09
Ez a gáz, hogy csak alteregókat tudunk gyártani....
Vendég 2005. 05. 24. 10:46
Miért lenne gáz?!?
Vendég 2005. 05. 24. 13:59
Olvasd már el figyelmesebben a cikket. Csak hasonlít rá. Ennyi.Mit kell egyből rosszindulatuskodni. Na ez a gáz. Tipikus magyar hozzá állás.
Vendég 2005. 05. 24. 16:00
Nagyon jól néz ki ez a kiscsaj.:) Bevállalnám szívesen. Nagyon szexi arca van.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Alizee alias Lola cikk képei
Lola - Alizee alias LolaLola - Alizee alias Lola