Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sziget 2005: Kell egy hét + 1 nap együttlét

Sziget - Sziget 2005: Kell egy hét + 1 nap együttlét

Két és fél hónappal a start előtt már szinte mindent lehet tudni a 2005-ös Szigetről. Apró újdonságok idén is lesznek, amik nem is annyira elhanyagolhatóak! Kezdjük rögtön azzal, hogy egy nap pluszban jár a hetijegyeseknek, ami az Illés zenekar legutolsó koncertjére szól.

Az újdonságok közé sorolható, hogy idén már vásárolhatunk bent a szigeten alapvető élelmiszereket is, szóval nem lesz kötelező gyros-szal, vagy épp pizzával jól lakni. Az hogy melyik áruházlánc tette be a lábát, azt most inkább nem ecsetelném, de ügyes marketing stratégia.

Még több wc-t, még több zuhanyzót ígérnek, ahogy ez lenni szokott, és lesz is. Újdonság, hogy márka váltás történt a legnagyobb üdítő márkák körében. Ezentúl majd olyan táblákkal találkozhatunk a bejárathoz érve, hogy "utolsó hely, ahol Pepsi-t kaphatsz", ugyanis ezévtől a Coca-Cola cuccait lehet majd fogyasztani tonna szám.

Nem elhanyagolható újítás, hogy a sátrak szellőztetését, az eddigieknél mintegy 10x nagyobb teljesítményű ventillátorok biztosítják majd, hogy 35 C fokban se kelljen aszmatikus rohamot kapnunk. Más kérdés, hogy az éjjeli hangrendelet mennyire megy majd idén is a bulik rovására, de talán a jobb szellőzés miatt kevésbé kell majd megnyitni a sátrak falait, így düböröghet jobban az esti muzsika is.

A vendéglátó egységeket blokkokba rendezik, és helyezik el a sziget különböző negyedeiben, ami azt jelenti, hogy 1-1 blokkban megtaláljuk majd a legkülönfélébb étel- és ital szolgáltatókat, és nem kell majd hosszasan gyalogolnunk, hogy például egy "óccsó" zsíros deszkát felkutassunk. Reméljük így is lesz!?

A Nagyszínpad előtti teret plusz tízezer fő befogadására alakítják ki, így már akár ötvenezren is elférnek majd ott, és ez igencsak jó ötlet.

Ja és mindezek mellett nem elhanyagolható, hogy idén is lesz jópár fellépő, méghozzá... de róluk még úgyis hallunk.

Gab

2005. 05. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2005. 05. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 05. 30. 16:47
az hogy nagyon szar
Vendég 2005. 06. 14. 16:08
fos a cikk is és a sziget is, lesz korn és csókolom, coca-cola kevesebb csokitallért adott, mint a pepsi? szegénykék, de akkor is szar lesz a sziget, de azé' kimegyek mer' underworld azért csak underworld :) de több nagynevű rockbandát is meghívhattak volna és fogalmazni se tudok, de ha nem teccik, akkor nem érdekel és ritkán frisül ez az oldal

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sziget 2005: Kell egy hét + 1 nap együttlét cikk képei
Sziget - Sziget 2005: Kell egy hét + 1 nap együttlét